Am doua iPhone 5S si ma asteptam ca introducand datele medicale intr-unul din ele, sa le regasesc apoi in al doilea. Voua va merge aceasta sincronizare sau nici macar nu ar trebui sa se sincronizeze intre ele?
M-am tot uitat prin setari iCloud, chiar si pe icloud.com, nu apare nicaieri “Medical ID”.
Da, acelasi cont de iCloud, pentru aceeasi persoana ... moi. De aici pleaca nedumerirea mea, daca este acelasi Apple ID, care se sincronizeaza perfect pe cele 2 telefoane si 3 calculatoare Apple, de ce nu se sincronizeaza si datele referitoare la Medical ID. In plus, in iCloud nu regasesc nicio referire la Medical ID, cu toate ca Apple sustine ca face backup pentru aceste date in iCloud.
Ciudat ...
Nu se sincronizeaza pentru ca acea informatie nu e stocata decat in telefon din motive de privacy, evident. Nimic din Health App nu se sincronizeaza, nu se face backup, etc. Ar fi dati in judecata imediat )
Da, ai dreptate, Apple considera datele medicale ca fiind strict personale si sunt stocate in telefon numai dupa criptare. Dar, tot criptate, sunt incluse si in backup-ul de pe iCloud. Am gasit toate detaliile astea aici: http://support.apple.com/en-us/HT203037
Una peste alta, personal nu vad ce mare secret este ca am 185 cm si 110 kg. )
Una peste alta, personal nu vad ce mare secret este ca am 185 cm si 110 kg.
La sport cu tine !!
Eu am 187 cm si am avut 103kg… acum am 68.
E o satisfactie foarte mare ca in fiecare dimineata cand ma dau jos de pe cantar sa trec kilogramele in Health. Ma gandesc unde am fost si unde sunt acum.
Am dat jos 10kg in 3 saptamani (aveam 120 kg) ... si eu sunt mandru de curba pe care o actualizez in fiecare dimineata (Dashboardul din Health) .
Scaderea de greutate este “controlata”, merg saptamanal la nutritionist si (aproape) zilnic, o ora de bazin ... in plus, am renuntat total la bere, paine, dulciuri, fainoase si cartofi. Targetul meu este 90kg, pare a fi tonajul optim pentru mine (fost sportiv de performanta).
Una peste alta, personal nu vad ce mare secret este ca am 185 cm si 110 kg.
La sport cu tine !!
Eu am 187 cm si am avut 103kg… acum am 68.
E o satisfactie foarte mare ca in fiecare dimineata cand ma dau jos de pe cantar sa trec kilogramele in Health. Ma gandesc unde am fost si unde sunt acum.
Poate ar fi interesant de deschis un topic in care sa vedem cum ne-a influentat pe fiecare aplicatia dezvoltata de Apple….
Am dat jos 10kg in 3 saptamani (aveam 120 kg) ... si eu sunt mandru de curba pe care o actualizez in fiecare dimineata (Dashboardul din Health) .
Scaderea de greutate este “controlata”, merg saptamanal la nutritionist si (aproape) zilnic, o ora de bazin ... in plus, am renuntat total la bere, paine, dulciuri, fainoase si cartofi. Targetul meu este 90kg, pare a fi tonajul optim pentru mine (fost sportiv de performanta).
Asa am slabit si eu Fara bere, cola, paine and so on. Si eu am fost sportiv de performanta. Cum m-am lasat am inceput sa ma rotunjesc.
Am trecut de la un 5s la un 6 plus, am restaurat din backup si nimic din Health App nu a venit, din pacate aveam monitorizate greutatea… etc, chiar mi-ar fi placut sa am istoricul…