o nedumerire [pierd programe la upgrade?]
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.02.15

daca dau upgrade la yosemite de la 10.9.5 se pierd programele instalate deja? sau e ca la iphone unde iti raman toate aplicatiile dupa upgrade.
eu am autocad si ar fi o problema daca se sterge…..
multumesc

[ Modificat: 27 Februarie 2015 08:39 AM de altero ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.01.09

Nu se pierd, insa s-ar putea ca unele din ele sa nu fie compatibile, trebuie sa verifici inainte asta.

Semnătură 

I don’t do .INI, .BAT, or .SYS files… I don’t configure peripherals or networks before using them… I have a computer to do all that… I have a Macintosh.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Va Multumesc .
Va mai deranjez cu o întrebare, cum aflu daca programele sunt compatibile? Este un MacBook pro 13,3 2012. Singurele progrese ce nu vreau sa le păstrez sunt office 2011 mac si AutoCAD.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ce merge pe Mavericks, merge si pe Yosemite.
Ca sa fi sigur, mergi pe siturile lor si verifica.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Atunci pot sa fac upgrade fara probleme. ma temeam ca se vor pierde programele instalate si dupa aia mai greu cu licenta pentru ele…..

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

http://knowledge.autodesk.com/support/autocad-for-mac/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Mac-OSX-10-10-Yosemite-compatibility-with-AutoCAD-LT.html

AutoCAD for Mac 2015 is compatible with Mac OSX Yosemite (10.10). AutoCAD for Mac versions 2014 and earlier currently are not compatible with Mac OSX Yosemite (10.10).

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G