Cam marte pretul la macbook retina, un macbook air de 13 inch e mai ieftin, mult mai ieftin, 300$, si tine bateria mai mult
la ce iti trebuie retina pe un 12 inch, sa intri pe facebook si messenger, ca altceva nu cred ca poti face cu un Core M la 1Ghz
Superb macbooku, cred ca o sa fie urmatorul upgrade dupa ce aduc si pro-ul pe aceeasi linie. Nu inteleg totusi cum folosesti un singur port pt cinci functii. Sau hai macar doua, alimentat si pus la un proiector de ex. Sau cum o sa lucrez pe el daca-mi trebuie ifonu conectat?
Research Kit - nu sunt din domeniu dar m-i se pare o idee excelentă cât timp Apple va aproba fiecare aplicație și nu o să fie AppleStore-ul plin de 30000+ de aplicații de survey făcute de fiecare student la medicină.
Macbook subțire: NU.
- Nu are logo iluminat.
- Un sigur port proprietar și j-de mii de dongle-uri de zeci de dolari pe care să le schimbi între ele ? F*ck them.
- MagSafe ? Am smuls cu mâna mea (de fapt piciorul) portul ethernet dintr-un iBook agățând cablul. Nu, mersi.
- Mecanismul “Fluture” de la noua tastatură va flexa la mijloc la fiecare apăsare de tastă. Prezic că tastatura va rezista 3 ani + câteva luni - cât să iasă din AppleCare
- Antene de wireless mai mici ... sper că știu ce fac.
Noul macbook are o placa video hd5300… Wtf??? Din ce am vazut pe net, hd5300 e mai slab ca IRIS pro, si e doar o varianta cam de speța unui hd4400… Cum o sa ducă respectiva placa noul ecran retina??? “Noile MBA” au hd6000 si asta revoluționar are hd5300?!
AIR US 899$, EU 1030€
Eram încântat de noul MacBook m-am liniștit după ce am intrat pe site. Si nu mai înțeleg ce este air MacBook mai mare/greu si mai prost?
+1 psergiu pentru macbook
raman la air 13’‘. Fara port de SD card m-as intoarce in epoca de piatra. Nici macar sa-ti incarci ifonul n-o sa mai ai cum fara adaptor la USB normal… si apoi inca unul sa incapa firul de curent…
E perfect pentru jumatatea mea, n-are nevoie de nici un port si la 9 ore bateria, o sa-l incarce doar pe birou sau noaptea, nici o problema fara magsafe. Din nefericire o sa fie relativ inutila flotila de incarcatoare magsafe de prin casa…
Intrebare: daca se alimenteaza prin portul de USB-C, asta inseamna ca poti sa-l incarci cu un cablu USB-C tata la un USB normal tata de la un PC??? Sau de la un incarcator de ifon??
Apple Watch space gray aluminium cu banda neagra e ca si comandat pe 10 aprilie. La momentul potrivit, ca al doilea fitbit flex a dat ortul popii acum 2 zile…
Apple TV. Daca am deja unul de ce as lua altul? Merge perfect asa cum e ala vechi…