1 din 2
1
Curatare MacBook
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.06.06

Cu ce solutie va curatati masinile portabile? Nu vreau sa risc cu “trial and error”...

Semnătură 

jobber - joburi in IT
jobberBase - open source job board software

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Eu am un autocolant de la Marware (mar… apple…) pe care il curat cu un burete umezit in apa si sapun. Dupa o vreme o sa-l schimb… Oricum, cred ca am si probleme cu decolorarea (in partile de linga autocolant)... http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=6C04E153&nplm=TJ751LL/A

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

exista sprayuri special pentru asta…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

sunt in carrefour niste sprayuri pentru curatat computere. cam scumpe, 45lei. mie mi-ar trebui doar pentru tastatura de la mini, la mini n-am ce sa sterg iar la macbook nu e nevoie inca.
eu as fi curios cu ce va stergeti monitorul glossy. cele foarte umede speciale pt lcd lasa urme, in schimb sunt perfecte pentru lcd normal.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

pentru praf cred că cele mai bune sunt cele de la tăticii 3M

adica Electrostatic Dusting Cloth

sunt pe principiul: dai un ban da’ stai în față

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
.ral:cr - 07 Martie 2007 09:08 PM

sunt in carrefour niste sprayuri pentru curatat computere. cam scumpe, 45lei. mie mi-ar trebui doar pentru tastatura de la mini, la mini n-am ce sa sterg iar la macbook nu e nevoie inca.
eu as fi curios cu ce va stergeti monitorul glossy. cele foarte umede speciale pt lcd lasa urme, in schimb sunt perfecte pentru lcd normal.

si eu caut solutii ieftine pt aceasta problema. momentan ma chinui asa...

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 04.11.06

la noi dealeri Apple nu vad si produse “Iclean” de la Monstercable?cele ce se gasesc si pe site-ul Apple
eu am gasit asa intr-un magazin de computere ,  era 20 euro un set de doua spray-uri Iclean

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

luați-vă niște spray-uri antistatice și lavetele alea de care ziceam mai sus. costă ele bani, dar costă pentru că sunt bune, nu doar pentru că scrie pe ele 3M
și da, lavetele se pot spăla până la 300 ori!

de altfel, merge și cu o variată gamă de bureți, detergenți etc.
după posibilități.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

pai ne arati si ceva detalii? unde gasim, cat costa.

trebuie sa-mi iau zilele astea servetele pentru lentila de la camera, fiind lucioasa ca si glossy-ul sper sa faca treaba buna in amandoua parti. 6 lei.

http://www.conexelectronic.ro/content/category/catID_158/Spray-uri/tehnice/KONTAKT/CHEMIE,PETERS.html aici ar mai fi spray-uri dar nu prea dau detalii

[ Modificat: 08 Martie 2007 12:09 AM de .ral:cr ]
 Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.06.06

Am cumparat de la Flanco un “Plasma Screen Cleaner Set” facut de ednet. Spray + prosop. A curatat excelent, atat ecranul glossy, cat si plasticul Macbook-ului. A costat 45 RON si ma bucur ca-si face treaba! smile

Semnătură 

jobber - joburi in IT
jobberBase - open source job board software

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

in oras se gasesc si niste servetele pentru sters ochelari…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 05.02.07

Sau daca-ti cumperi o husa Tucano primesti si o laveta numa’ buna pt curatat wink

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dacuBurebista - 08 Martie 2007 01:14 AM

in oras se gasesc si niste servetele pentru sters ochelari…

Le-a descoperit soția, m i-a dat și mie, sînt foarte bune și pt curățat leptoape.
Altfel, o batistă fină și spirt medicinal.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

cine are ocazia din tari straine, sa aduca Dr Cleaner, vreo 3 eur - spray, e cel mai bun si pt ecran si macbook alb. am vazut demo chiar in magazinul de unde l-am luat.la noi, oha.
vrem nu vrem, cu orice solutie, macbook-ul alb nu va ramane asa multa vreme (din pacate)

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
draciax - 08 Martie 2007 05:16 AM

cine are ocazia din tari straine, sa aduca Dr Cleaner, vreo 3 eur - spray, e cel mai bun si pt ecran si macbook alb. am vazut demo chiar in magazinul de unde l-am luat.la noi, oha.
vrem nu vrem, cu orice solutie, macbook-ul alb nu va ramane asa multa vreme (din pacate)

Vitriolu e sfînt, curăță tot și definitiv.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucalești
Macuser din: 28.01.07

Eu il curat cu clor si detartrant. Isi face excelent treaba. Acum am o contra-anti-minus-opuso-inverso bosoalca fix in taste si-n mousepad (mediaconvertor, tu ti-ai rezolvat problema cu scobitoarea, eu ce crezi, oare nu-mi lipseste o scobitoare smile?). Cat despre ecran, se albeste instantaneu (era sa scriu cu “s-e”).

Semnătură 

MacBook Alb, Core 2 Duo 2GHz, 1G RAM (acu’ are o juma de cana de cafea in el)
Ducati Monster 600 (bestial)

Curat murdar!!! Toate

1 din 2
1