sunt in carrefour niste sprayuri pentru curatat computere. cam scumpe, 45lei. mie mi-ar trebui doar pentru tastatura de la mini, la mini n-am ce sa sterg iar la macbook nu e nevoie inca.
eu as fi curios cu ce va stergeti monitorul glossy. cele foarte umede speciale pt lcd lasa urme, in schimb sunt perfecte pentru lcd normal.
sunt in carrefour niste sprayuri pentru curatat computere. cam scumpe, 45lei. mie mi-ar trebui doar pentru tastatura de la mini, la mini n-am ce sa sterg iar la macbook nu e nevoie inca.
eu as fi curios cu ce va stergeti monitorul glossy. cele foarte umede speciale pt lcd lasa urme, in schimb sunt perfecte pentru lcd normal.
si eu caut solutii ieftine pt aceasta problema. momentan ma chinui asa...
la noi dealeri Apple nu vad si produse “Iclean” de la Monstercable?cele ce se gasesc si pe site-ul Apple
eu am gasit asa intr-un magazin de computere , era 20 euro un set de doua spray-uri Iclean
luați-vă niște spray-uri antistatice și lavetele alea de care ziceam mai sus. costă ele bani, dar costă pentru că sunt bune, nu doar pentru că scrie pe ele 3M
și da, lavetele se pot spăla până la 300 ori!
de altfel, merge și cu o variată gamă de bureți, detergenți etc.
după posibilități.
pai ne arati si ceva detalii? unde gasim, cat costa.
trebuie sa-mi iau zilele astea servetele pentru lentila de la camera, fiind lucioasa ca si glossy-ul sper sa faca treaba buna in amandoua parti. 6 lei.
Am cumparat de la Flanco un “Plasma Screen Cleaner Set” facut de ednet. Spray + prosop. A curatat excelent, atat ecranul glossy, cat si plasticul Macbook-ului. A costat 45 RON si ma bucur ca-si face treaba!
cine are ocazia din tari straine, sa aduca Dr Cleaner, vreo 3 eur - spray, e cel mai bun si pt ecran si macbook alb. am vazut demo chiar in magazinul de unde l-am luat.la noi, oha.
vrem nu vrem, cu orice solutie, macbook-ul alb nu va ramane asa multa vreme (din pacate)
cine are ocazia din tari straine, sa aduca Dr Cleaner, vreo 3 eur - spray, e cel mai bun si pt ecran si macbook alb. am vazut demo chiar in magazinul de unde l-am luat.la noi, oha.
vrem nu vrem, cu orice solutie, macbook-ul alb nu va ramane asa multa vreme (din pacate)
Eu il curat cu clor si detartrant. Isi face excelent treaba. Acum am o contra-anti-minus-opuso-inverso bosoalca fix in taste si-n mousepad (mediaconvertor, tu ti-ai rezolvat problema cu scobitoarea, eu ce crezi, oare nu-mi lipseste o scobitoare ?). Cat despre ecran, se albeste instantaneu (era sa scriu cu “s-e”).