Va salut !!!...
Am si eu o mica mare problema ...si anume:
Am vrut sa fac un clean install al unui os mai vechi si anume Mountain Lion, dar fara succes. Am ales sa raman pe stick-ul boot-abil cu Mountain Lion, deoarece nu am mai gasit Mavericks pe care as fi vrut sa il folosesc in locul noului Yosemite. Pana aici toate bune, am dat clean install dar in momentul in care s-a finalizat mi-a aparut o fereastra in care imi spunea ca nu poate face download la utilitatiile care ii trebuiesc. Am incercat de cateva ori insa fara succes, nu am avut sanse sa-l instalez.
Acum va rog ajutati-ma cu un sfat…de unde pot lua Yosemite sau Mavericks, pentru a-l pune pe stick. Acum si aici mai intervine o problema, deoarece v-a trebui sa fac stick-ul boot-abil pe un sistem de operare Windows si nu stiu cu ce program il pot face pentru a rula pe Macbook.
Am uitat sa specific configuratia macbook-ului meu…si anume Pro Mid 2011, 13.3, core 2 duo 2.4, 8Gb Ram, hibrid HDD 1T.
Va multumesc anticipat pentru ajutor !!!
Multumesc frumos !!... sa zicem ca un Mavericks sau Yosemite gasesc de undeva sa il dau jos, dar ar fi un program pe windows cu care sa fac stick boot-abil, deoarece am inlocuit unitatea optica cu un caddy hdd pe care mai am un hard de stocare de 1T.
Si acum daca se poate si parere legata de cele 2 sisteme, deoarece am inteles ca Yosemite are inca mici probleme. E recomandat mai degraba Mavericks ?