Va salut! Am resetat zilele trecute un iphone 5 iar cand sa se aprinda s a blocat.m am gandit sa l resetez prin itunes iar cand am conectat cablul usb laptopul s a oprit si asa a ramas.tin sa mentionez ca ledul de la incarcator se vede slab si palpaie din verde in portocaliu iar indicatorul nivelului de baterie nu mai indica ninic.aveti idee ce problema are?multumesc
Va salut! Am resetat zilele trecute un iphone 5 iar cand sa se aprinda s a blocat.m am gandit sa l resetez prin itunes iar cand am conectat cablul usb laptopul s a oprit si asa a ramas.tin sa mentionez ca ledul de la incarcator se vede slab si palpaie din verde in portocaliu iar indicatorul nivelului de baterie nu mai indica ninic.aveti idee ce problema are?multumesc
foarte posibil sa fi prajit controlerul SMC,poti da mai multe detalii despre mac? model/an?
110 lei prerul diagnozei,practic reparatia nu a costat nimic,am platit doar diagnoza.problema este ca mai am un mac cu aceeasi problema si ma gand ca o pot rezolva singur fara sa platesc alti 110 ron
E complicat. Trebuie să apeși chiar 4 (PATRU!!!) butoane. Și să citești informația de pe link-ul ăla pe care l-am dat. Nu te risca. Dacă-ți scrântești un deget ? Dacă faci strabism citind textul ăla ? Și mai e și problema financiară. Dacă ești un multi-milionar care câștigă mai mult de 110 lei/minut, nu este economic fezabil să încerci tu să-l repari.