2 din 3
2
Digi Mobil - ce parere aveti?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 07.07.09

postul este despre telefonia mobila de la rds ,nu despre 4G cu care se lauda mai tot operatorul din Romania .
In Bucuresti daca nu ai mari pretentii si nu ai mult de vorbit la telefon-mult referindu-ma la multe apeluri nu la convorbiri putine si lungi , poti alege telefonia mobila de la rds ; daca in schimb vrei sa-ti sune telefonul cind esti apelat ar fi bine sa te orientezi catre alt operator. Cam la 4 sau 5 apeluri ,unul este nereusit ,ori nu suna telefonul ori intra casuta cu toate ca telefonul arata ca e in reteaua digi-mobil. In ultima vreme nu am vazut sa mai ramin fara retea dar problema cu telefonul care nu suna a ramas.  Mesajele cum ca am fost apelat imi vin dupa citeva ore sau a doua zi.
Sint momente ale zilei- in jurul prinzului si dupa amiaza-cind trebuie sa incerci sa apelezi un numar de mai multe ori ca sa ajunga sa sune ,altfel pe telefon iti apare “calling” si nu se intimpla nimic. 
Eu nu am testat roamingul dar din ce spun cunoscutii merge acceptabil si e mai ieftin . Internetul merge asa si asa ,uneori merge bine alteori nu merge-incarca 60% -70% si iti da mesajul ca nu poate sa afiseze pagina.
@D_a_n -daca telefonul este important pentru tine si il folosesti intensiv ,voce ,date ,mailuri mai asteapta,nu te grabi ; in momentul actual fac abonamente in prostie si nu stiu daca reteaua o modernizeaza la fel de repede precum le creste numarul de abonati .

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Claudiu, ma deranjeaza aviditatea Vodafone pentru bani, dpdv tehnic nu am ce sa le reprosez. Sunt la ei in retea de pe vremea Conexului dar se pare ca asta nu conteaza pentru ei. Iar singura varianta la indemana este Digi. Orange-ul si Telekom-ul sunt la fel de nesimtiti.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
D_A_N - 03 Martie 2015 07:51 PM

Claudiu, ma deranjeaza aviditatea Vodafone pentru bani, dpdv tehnic nu am ce sa le reprosez. Sunt la ei in retea de pe vremea Conexului dar se pare ca asta nu conteaza pentru ei. Iar singura varianta la indemana este Digi. Orange-ul si Telekom-ul sunt la fel de nesimtiti.

Și eu am trecut pe DIGI. Ca și tine, eram client Vodafone înca de pe vremea cand se numeau Connex. Niciodată nu am simțit că sunt răsplătit pentru fidelitate. Am cerut de trei ori, la interval de luni de zile, prin telefon, o ofertă pentru achiziționarea unui iPhone si NICIODATĂ nu m-au sunat înapoi.
După ce a fost lansat abonamentul DIGI cu 5€/luna și 5GB de net, m-au sunat să îmi propună un abonament absurd. Am pulverizat toate argumentele operatoarei, punct cu punct, acesta ajungând să îmi invoice un argument infect: “...dar stiți că patronul de la DIGI este ungur, nu?” (a facut putină vâlvă pe net descrierea convorbirii, Vodafone a spus că au fost luate măsuri)
Acela a fost momentul în care m-am hotărat să plec de la ei. I-am sunat la începutul lunii februarie ca să-i anunț că nu vreau să-mi prelungesc abonamentul. Ce credeți că îmi spune operatoarea?

- Nu vreți să rămâneți la noi, păstrând toate opțiunile actuale, cu numai 5€/lună?

Câtă generozitate!

Rețeaua DIGI nu este fără cusur, dar văd că se lucrează la îmbunătățirea ei (noaptea, dupa ora 1). Convorbirile nu se mai întrerup când călătoresc cu metroul, viteza internetului este decentă, nu sunt taxat suplimentar dacă depașesc 5GB, sunt mulțumit.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

+1
Situatie similara, mai putin argumentul infect. Asta dupa aproape un deceniu de bagat bani in VDF.
Am peste 4 ani de cand am portat nr. in Digi si nu-mi pare rau.
Fara cusur nu e dar raportul bang / buck le e net favorabil.
Atentie insa la roamingul national. E ambiguu trecut in contract si cam poate fi sistat oricand.
Sa speram ca investesc in retea smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.02.11

Si eu sunt abonat digi de 2 saptamâni, iar pentru cei 4 euro sunt foarte mulțumit, înainte la Telekom plăteam 2 abonamente cu 240 de lei acuma cu 40 de lei, oare se merita smile

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
iPhone 4 neverlocked
iPhone 5 neverlocked
iPhone 6 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Nu stiu cum ajungeti voi la sumele astea exorbitante la vodafone, eu platesc 9E la cartela si am totul nelimitat, mai putin netul care e 1.5G dar si el e de ajuns. Inainte plateam 6 dar 250M nu-mi ajungeau.
M-am abonat la rds net pt prima oara pe numele meu si am inteles ca pot sa-mi fac ieftin si cartela pt tel, dar dupa ce am citit aici mi s-a cam luat, plus ca sms-urile costa si nu sunt tocmai ieftine.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
psergiu - 03 Martie 2015 07:17 PM

Compand reteaua Digi in Bucuresti cu cea AT&T in zona Dallas, Digi este un vis - nu trebuie sa iesi din cladire ca sa ai semnal, nu merg datele la viteza GPRS single-channel (sau EDGE cand ai noroc) cand te indepartezi de centru, nu pierzi semnalul complet cand mergi pe sosea intre orase ... As vrea o retea ca Digi aicea ...

Inseamna ca trebuie sa ma simt in Iasi ca in Dallas smile. In apartament nu prea am semnal la Digi. Asta e din cauza ca, momentan, reteaua lor e pe 2100MHz si nu prea penetreaza cladirile din beton. Am inteles ca lucreaza acum la scaderea frecventei pe la 800 sau 900 MHz.

In rest, eu am si abonament Digi si Telekom. Sincer, Digi se aude mai bine si la partea de date au inceput sa stea mult mai bine decat cei de la Telekom.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.05.08

Am 4 abonamente in Digi, portate din Cosmote. Din astea 4, unul sta exclusiv in Roaming (Voda) si nu a avu niciodata probleme!! Deja sunt sase luni de can s-a realizat portarea. Ca acoperire, din ce am testat, Alexandria- Bucuresti, Constanta, Giurgiu (aici am ramas fara semnal pe o portiune de vreo 5 Km prin satele situate la jumatatea drumului Alexandria - Giurgiu), Brasov, Zimnicea. In 6 luni am avut max. 10 call droped si o singura data mi s-a spus ca am fost apelat dar suna ocupat!
  Plateam 250 lei/luna la un singur abonament Cosmote/T fara prea multe beneficii incluse iar acum am aprox 80 lei/luna la 4 abonamente, nu pot decat sa zimbesc!
  Asa ca eu sunt super multumit! MAI ALES CAND VAD FACTURA!

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Cred ca am mai zis pe undeva. Nu le fac reclama, ma doare fix la basca, dar astia portocalii au semnal bun rau pe oriunde am mers. Am si abonament de date la ei si de tel. Sotia are si gigi mobil si voda al lui fone. La mine mere de rupe si pe rape si pe unde nici cu mintea nu credeam ca as ajunge, sotiei ii pica semnalul. Partea faina e ca vad ca e un demers in a unifica celulele de mobil. Poate ca in curand se va shimba situatia.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 21.08.09

Nu prea inteleg care-i treaba cu roamingul national. Imi explica si mie cineva?
Multumesc

Semnătură 

MacBook unibody; Apple Magic Mouse; iPad 4 32gb
—————————
PowerPC G4
iBook G3 Resurected - caut jocuri pt el, educative pt copii
Power Macintosh 7600
Macintosh Classic II
—————————
Iphone 4 32Gb iOS 6 - codat Orange

Omu cat traieste tot invata si ... tot prost moare.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 07.03.11

Roamingul national Digi - Vodafone inseamna ca telefonul trece automat in reteaua Vodafone in zonele in care reteaua Digi nu este accesibila.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Gata, azi am semnat contractul cu Digi, 4 abonamente “nelimitat”, inclusiv cate 5 GB de date ... ca sa se dea tot fameleonu pe net. smile
Iar Vodafone nu se dezminte. Un iPhone 4, cumparat de la ei (cu plata integrala, nu ca parte a unui abonament) este codat pe reteaua lor! M-am dus la Vodafone si i-am rugat sa mi-l deblocheze ca sa pot baga cartela Digi. Surpriza! Costa 46 lei si dureaza pana la 30 zile. Poftim? Un telefon care l-am luat de la ei “la liber”, sa fie codat? Inca fierbe fierea in mine de nervi ...
Am pus deja cartelele in restul telefoanelor, toata lumea este fericita. Semnal gârlă, netul m-a tinut azi pana la Ploiesti si inapoi fara sa pice (folosesc Waze, aplicatie care țipă imediat daca pierde comunicatia cu serverele lor). Imi vine sa ma pup singur de decizia pe care am luat-o.
Maine sper sa am timp sa depun si cererea de portare a numerelor, de-abia astept sa fiu sunat pentru contraoferta Vodafone. Sa vezi ce matur cu ei pe jos.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-20883104-clientii-digi-mobil-vor-plati-suplimentar-pentru-folosirea-internetului-mobil-reteaua-vodafone-incepand-1-aprilie-2016.htm

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 07.07.09

acum au retea pe toate benzile ,sa stie telefonul de 3G si nu mai ai probleme cu roamingul .

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Cam de rahat!
Foloseam intens stick-ul lor pentru internet
De cand El Capitan, nu mai functioneaza, nu au facut up-date…

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

2 din 3
2