problema la deschiderea unui macbook
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.10.10

salutare sunt nou ,nu prea ma descurc cu macbook-urile…...am dat acum cateva zile update dar din pacate nu s-a facut din cauza conexiunii de internet…..iar acum cand il deschid bag usernameul parola lui si imi merge ff greu si nu mi se vede dock nimik absolut nimic doar o bara sus cu system help ...nu imi apare nici semnul de wifi in dreapta etc ........  va rog analizati poza..multumesc sii hellp me ca ma omoara nevasta…...

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Booteaza cu Shift apasat in Safe mode

Macbook-ul are HDD sau SSD ? Daca are HDD, cand e in ipostaza in care ai facut screenshot-ul de mai sus si pui urechea pe el in zona in care e HDD-ul, se aud niste clickaituri ?

PS: Nu e asa ca ai facut backup cu Time Machine la date, cum ar trebui sa faca orice om normal cu frica nevestei ? grin

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

da se aude un ticait .ok deci il deschid si dau shift!!!! si apoi?? oricum aces lucru il voi face cand ma voi intoarce de la serviciu! ms mult !

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
sturzu90 - 04 Martie 2015 07:54 AM

ok deci il deschid si dau shift!!!! si apoi??

apoi calculatorul ar trebui sa buteze în SAFE MODE

util este și ghidul GRATUIT macuser pe care-l poți descărca de pe http://www.iscule.ro
smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

salutii a intrat in saafe mode dar cum rezolv

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

scuze ca te intreb m-am uitat pe pdf-ul ce mu l-ai dat dar nu ma descurc..daca intru in saafe mode dau update pe wifii oare e ok?? sau cum revin la sistemul normal..gen rrestore??mss