Bine v-am gasit!
Ma bucur ca sunt oameni care mai discuta si altceva decat politica ...(gluma- nu stiu inca sa lucrez cu emoticoane, si sunt de felul meu foarte glumet).
M-am hotarat sa-mi cumpar un ipod nano de 2 GB, cu scopul primar de a asculta podcasturi, dar si muzica, atunci cand merg cu metroul prin Bucuresti, sau cand stau la vreo sedinta plictisitoare.
Sigur insa ca as dori sa scot din el tot ce poate (macar ca mi-e simpatic… vreau sa-l exploatez
).
Marile mele rugaminti ar fi prin urmare ... urmatoarele:
a) de unde sa-l cumpar, pentru a fi sigur ca e original dar si la un pret normal - cred ca in jur de 570 RON (m-am gandit la macgallery din Piata Natiunile Unite- eu locuiesc in bucuresti); la ce sa ma uit cand il cumpar, ce sa probez?
b) care ar fi avantajul utilizarii aac in loc de mp3 la fisiere vorbite, asta pentru ca am vazut ca pot converti mp3 la aac cu itunes, dar pana acum nu mi-a folosit la nimic?
c) recunoaste oare ogg? Am incercat sa caut pe forum, dar - ghinion- cineva a scris “varogg” in titlul topicului si mi-a paradit cautarea… (asta de la sfarsit e doar o gluma, sper sa nu fie suparare.).
Mii de multumiri, atat pentru raspunsuri la intrebari, cat si pentru orice alta indruamre!