iPhone 5S hardware problem sau e de la ei?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti - Balta Alba
Macuser din: 17.10.07

Salut,

Scurt si la obiect :

Avem una bucata 5S neverlocked adus din state, abonament la Orange, 4g activat. Ruleaza cu ios 8.1.3 pentru ca imi place sa fiu cu update-urile la zi (fie ca sunt bune sau nu). Telefonul il am de 1 an de zile, nu a mai avut nici un fel de problema.

De cateva zile 4g-ul da chix-uri, in sensul ca merge foarte bine -  dar pentru cateva secunde, dupa care se opreste ca si cand se “taie” netul. Singura metoda ca sa pot sa-l fac sa mearga este on/off airplane mode si imi functioneaza pentru cateva secunda dupa care iar se opreste. Pe 3g vad ca problema nu se intampla.
(Semnalul e la 5 liniute indiferent ca stau pe 4g/3g - daca e relevant?)

S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? pentru ca nu stiu daca are rost sa ma alarmez si sa-l duc la vreun Dorel sa se uite la el sau e problema de la super reteaua lui peste pe nume Orange.

Ms anticipat

p.s. : mentionez ca am incercat cu hard reset, reset settings dar nu am avut parte de nici o schimbare. Nu stiu daca ar ajuta un revert to factory settings din itunes?

Semnătură 

MBP 15” late 2010 - 2.53 Ghz I5, 8gb 1067 Mhz DDR3, 500 GB , nVidia GT 330m
Iphone 5S
Iphone 4
Iphone 3G
Ipod Classic 120 GB - pe post de element decorativ

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

asteapta putin timp (1-2 zile) si vezi daca se rezolva. Eu am patit asa ceva, dar pe un 5 si pe operator danez. La un moment dat am fost la ei si le-am zis problema si mi-au schimbat cartela, dar tot mi se intampla. Dupa ceva zile s-a rezolvat

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

da, e posibil sa fie si de la sim. in teorie, daca esti abonat, sim replacement e gratuit. poti incerca si asta.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express