Fibra optica de la RDS
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Maine imi vin baietzii sa imi monteze fibra optica….si din cate am inteles pe mac nu mai trebuie sa las la Network sa fie automatic ca degeaba nu va merge si ca trebuie sa fac ceva conexiune,....deci cine stie si are putina rabdare sa imi explice ce trebuie sa fac dupa ce am bagat firul de la net in mac smile caci probabil cei de la rds nu vor sti sa umble in MAC.

Multumesc anticipat.

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Se recomanda folosirea butonului SEARCH ... chiar daca aveai windows, tot nu-ti configura conexiunea.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 06.02.07
CristiMAC - 07 Martie 2007 09:06 PM

deci cine stie si are putina rabdare sa imi explice ce trebuie sa fac dupa ce am bagat firul de la net in mac smile

System Preference - Network
selecteaza interfata de retea, apoi click Configure ...

in tabul TCP/IP completeaza datele pe care ti le-au dat cei de la RDS
Configure IP = Manually
IP address
subnet mask
router
dns

cam asta ar trebui sa fie
bafta

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

asta in cazul in care are o conexiune business dar banuiesc ca e vorba de fiberlink unde se foloseste protocolul pppoe. oricum, la redese, clientii homeuser, folosesc in cazul conexiunilor cablelink, alocarea prin dhcp iar la fiberlink, dupa cum am spus, pppoe. la upc-astral, tot prin dhcp.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!