1 din 7
1
The Macbook is back !
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

http://www.apple.com/macbook/

E misto, misto rau.

smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Aberdeen
Macuser din: 21.09.14
hamilton - 09 Martie 2015 11:43 PM

E misto, misto rau.

smile

Arata bine mai ales pe space grey dar, fara porturile usb 3.0 si thunderbolt nu stiu cum o sa se descurce utilizatorii, utilizand doar acelasi port pentru toate functiile. Ma bufneste rasul cand vad logic board-ul de marimea unui iphone 4 sau 5, dar ma asteptam la o autonomie mult mai mare tinand cont de optimizarile facute. Imi place ca nu are cooler deci 0 zgomot!!!

Semnătură 

Macbook air 13’/ i5 / 4Gb/  SSD 128 Gb/ HD 4000
Iphone 5s-16 gb
Ipod 3 8gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Adelyn - 10 Martie 2015 12:43 AM
hamilton - 09 Martie 2015 11:43 PM

E misto, misto rau.

smile

(...) Fara porturile usb 3.0 si thunderbolt nu stiu cum o sa se descurce utilizatorii, utilizand doar acelasi port pentru toate functiile (...)

http://store.apple.com/us/product/MJ1K2AM/A/usb-c-digital-av-multiport-adapter?fnode=51&fs=s=newest

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Imi place si mie,sa vedem cu ce pret ajunge la noi.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09
hamilton - 10 Martie 2015 12:49 AM

http://store.apple.com/us/product/MJ1K2AM/A/usb-c-digital-av-multiport-adapter?fnode=51&fs=s=newest

Asta-i ca-n bancu’ cu matematicienii:
Cum adaugi un port usb ? Cumperi matale adaptoru’.
Cum mai adaugi un port usb ? Problema se reduce la cazul precedent.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

Pacat ca e aproape cat un macbook pro retina 13”, dar cu procesorul , gpu si ram mai slab.
Daca era mai ieftin, macbook air-ul nu mai avea nici un rost. Insa la ce preturi sunt acum in store, air-ul e destul de convenabil tongue laugh

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 21.04.12

Inca un tip de mufa? @!#$@##$@#$

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

De unde ieftin? Cu actualul raport dolar/Euro? Plus ce se mai adauga in UE?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

E o mizerie. Nu inteleg cum unii oameni seriosi sunt entuziasmati de prostia asta de macbook. Cum ma sa ai un singur port folosit si pt incarcare? Chiar nu e le rusine? Si sa nu mai zicem de versiunea de “haur”

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 09.02.13
D_A_N - 10 Martie 2015 07:17 AM

da binenteles tot la fiecare produs mai scot un tip de mufa…ce s eu curios…daca vrei sa copiezi un SD card/ Usb Stick ce frantz faci cu uscacelu asta de laptop? sau mai rau… cum folosesti un monitor extern si in acelasi timp sa l ti si la incarcat?
Parca e o strutocamila de iPad cu tastatura…

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10
dany_l - 10 Martie 2015 07:36 AM
D_A_N - 10 Martie 2015 07:17 AM

da binenteles tot la fiecare produs mai scot un tip de mufa…ce s eu curios…daca vrei sa copiezi un SD card/ Usb Stick ce frantz faci cu uscacelu asta de laptop? sau mai rau… cum folosesti un monitor extern si in acelasi timp sa l ti si la incarcat?

Daca te uiti mai sus este un link catre un adaptor multiport, usb hdmi si usb-c.

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

O sa se cumpere si asta fara probleme. Cred ca pe majoritatea ne deranjeaza lipsa porturilor la macuri,eu unul inca mai folosesc firewire 800.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 23.03.09
dany_l - 10 Martie 2015 07:36 AM

ce s eu curios…daca vrei sa copiezi un SD card/ Usb Stick ce frantz faci cu uscacelu asta de laptop? sau mai rau… cum folosesti un monitor extern si in acelasi timp sa l ti si la incarcat?

Prevăd o cârcă de accesorii USB Type-C cu mufe tată + mamă pe care le poți înlănțui. Ultimul va fi conectat adaptorul care poate furniza alimentare pentru tot lanțul.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 19.01.10

* Voi și puțin off-topic *

Ce nu mi-a plăcut la prezentarea de aseară:

1. Apple Watch este un accesoriu pentru iPhone, deci nu poate fi folosit ca dispozitiv autonom. Concluzia 2 fiind că vei plăti un minim de 1000$ pe un Apple Watch (Ceas -350$ + iPhone)

2. Macbook fără porturi. Meh! USB-C va fi noul standard which is sad. Iar schimbăm device-urile, iar cumpărăm porturi, iar ne aflăm în poziția în care dispozitivele noastre vor fi useless. Șim foarte bine cum Apple a fost trendsetter în foarte multe dăți.

3. Macbook fără backlight logo pe capac? Really ? Din nou: acesta va fi trendul. Probabil următoarele modele de Macbook Air și Pro vor fi și ele upgradate la noul tratament

În rest numa’ laude Macbook-related: Designul e mișto, culori faine deși eu tot pe silver aș merge. Plus there’s one more thing: Apple TV mai ieftin. În sfârșit îmi voi cumpăra unul.

Semnătură 

MacBook Pro 13” mid-2012 i5,  16 GB RAM, 500GB HDD + 500GB SSD
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey
iPad 3 WiFi + 4G 32GB with Smart Cover

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ma.

Voi aveti nevoie de porturi, la fel si eu. Ok, ramanem la Pro-uriile noastre.
Da sora mea nu are nevoie de porturi, in veci nu si-a sincronizat iPhone-ul cu iTunes. Macbook-ul e perfect pentru ea.

Nu vi-l baga Apple pe gat sa fie al vostru. Pro-ul de 13” si Air-uriile au devenit si ele mai rapide ieri cu un update.

Think different.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Iancului
Macuser din: 09.02.10

Arată destul de bine deși sincer îmi dă senzația unei tastaturi Apple prelungite cu un ecran și un trackpad. Sau mă duce cu gândul la un iPad pe OS X cu tastatură și trackpad atașate. Cum vreți să o luați. smile
Ideea cu portul unic este rezolvabilă cu adaptorul și cu serviciile cloud. Oricum, Apple pune mare accent pe faptul că acest model este conceput pentru wireless deci chestia cu cardurile și stick-urile nu este tocmai pentru el. Dar dacă este efectiv nevoie intervine adaptorul. Poate vă mai amintiți că genul acest de discuții au fost și când s-a lansat primul MacBook Air cu portul acela ascuns. smile
Ce pot spune că mă întristează este că se renunță la portul de alimentare magnetic. Era una dintre cele mai reușite idei de design și cu adevărat salvatoare pentru multe laptopuri. Nu mai spun că lăsa utilizatorii de PC-uri cu gura căscată.  LOL Acuma dacă cineva se împiedică de cablu îți zboară și mia de dolari aurită de pe birou și distruge și portul…  rolleyes
În schimb îmi plac wallpaper-urile prezentate pe pagina lui legată de facilitățile wireless. Are cineva idee de unde se pot obține? Nu sunt în pachetul Yosemite…  cheese
http://www.apple.com/macbook/wireless/

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

1 din 7
1