6 din 7
6
The Macbook is back !
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
huk - 09 Aprilie 2015 06:38 PM

... un Apple watch. Wish me luck!

Cica Watch-ul trebuie sa fie in pereche, sa se pupe unul cu ălălalt smile

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

3-4 saptamani livrarea. Nici ca se poate mai vag

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Administrator

Bravo! Cred ca e frumos goldeanu’.

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj

Review.
Enjoy!

http://www.cultofmac.com/319704/thin-is-in-the-2015-macbook-hands-on-review/

[ Modificat: 25 Aprilie 2015 07:08 AM de altero ]

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am fost si eu azi in capitala de judet, tocmai adusesera noile MacBook-uri si Watch-uri.

Bai, e foarte misto MacBook-ul! E din categoria aia ca trebuie sa-l manuiesti ca sa vezi cat de misto e. Cu toate ca citisem, e incredibil de subtire si de usor. Ecranul e numai potrivit de mare, tastatura – iti ia ceva sa te obisnuiesti, dar dupa aceea probabil ca e mai confortabila decat ce avem noi acum.
Trackpad-ul e super: mare si hapticul ala e incredibil! Sigur o sa fie dezvoltate tot felul de gesturi si feedback-uri, chiar iti pacaleste simturile.

Gold-ul e frumos. Nu e nicidecum kitch-os, se potriveste cu restul. Dintre toate, ala space grey mi se pare cel mai ciudat: parca ar fi un Mac murdar; nu ma asteptam la asta. Poate daca ar fi mai inchis la culoare, ar da mai bine.

Sigla Apple de pe capac e OK. Probabil ca e dispusa la zgarieturi. Chiar daca nu, tot o sa-mi lipseasca marul luminos. Macar daca ii faceau conturul luminat smile

Cu toate ca e asa de subtire si usor, capacul poate fi deschis cu o singura mana fara probleme. Design destept!

Da, e scump, dar o sa se ieftineasca peste o generatie sau doua. Si atunci o sa fie iPad killer.

(atasat e goldul si space grey-ul)

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ce e “stetoscopul” acela mic lipit de capac?

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRankRank
Administrator

Cu ala ia pulsul reactiilor oamenilor smile

E antifurtul.

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Parea incorporat in cablul de alimentare…

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRankRank
Administrator

Asa e, e incorporat. Si chiar ca arata ca stetoscopul. smile

Ce vroiam sa zic cu “iPad killer”: mic, usor, RAM ~mult, are tastatura si ruleaza OS X. Eu asa vad iPad killer-ul.

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si-a dat Apple cu stangu’n dreptu’? Cine mai ia Ipad? Sau simt ei ceva, ca lumea prefera un portabil usor cat un Ipad si care sa stie tot cat un calculator serios? Nu mereu sa tot ai nevoie de cate un mic programel / gadget?
Sper doar sa nu aiba probleme cu racirea, sau poate asta-i jocul: temperaturi mai mari = viata mai scurta la componente… Nu cred ca un mic ventilator (sau micro) ar fi scurtat mai mult de o ora din viata bateriei, care oricum e muult mai mare decat la celelalte laptopuri disponibile acum pe piata.

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRankRank
Administrator

Il pregatesc pentru dispatch, dar mi-au luat plata, ceea ce e semn bun ca-l trimit.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRankRank
Administrator

Livrarea pe 11.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRankRank
Administrator

Mai are led-ul de stare? Ar fi pacat sa fi disparut si ăla!

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09
macold - 26 Aprilie 2015 08:04 PM

Si-a dat Apple cu stangu’n dreptu’? Cine mai ia Ipad? Sau simt ei ceva, ca lumea prefera un portabil usor cat un Ipad si care sa stie tot cat un calculator serios? Nu mereu sa tot ai nevoie de cate un mic programel / gadget?
Sper doar sa nu aiba probleme cu racirea, sau poate asta-i jocul: temperaturi mai mari = viata mai scurta la componente… Nu cred ca un mic ventilator (sau micro) ar fi scurtat mai mult de o ora din viata bateriei, care oricum e muult mai mare decat la celelalte laptopuri disponibile acum pe piata.

Nu cred ca si-a dat cu stangul in dreptul. Ipad e 500 laptop 1500! Ipad e o jucarie desteapta utila pentru consumat content pe laptop poti sa si creezi content wink.
Oricum vanzarile de ipad nu merg grozav, dar merg. MacBook probabil in 2-3 versiuni va fi si mai rapid si poate vine si el standard cu 512. Oricum si la ipad ma astept la un start cu 32GB, ce naiba nu ami suntem in 2007!
Eu o sa sar peste el anul asta 1500 € mi se pare mult. Dar sa il vedem pe noul Air, tre sa apara saptamanile astea, cam face anul. Intel a scos noi chip-uri in sfarsit. Avem deja pe piata ssd, intel si Samsung, cu 2000Mb R≀ smile.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09
huk - 10 Aprilie 2015 07:09 AM

3-4 saptamani livrarea. Nici ca se poate mai vag

In Ireland 4-6 weeks

Semnătură