Salut!
Am un amic care are un iPhone cu iOS 813(12B466) pe care are un cont de icloud a carui parola nu o stie.
Ideea este ca doreste sa stearga de pe el tot, sa-si transfere contactele si sa foloseasca contul de icloud pe care doreste pe acel telefon.
Este posibil sa se reseteze telefonul fara ca sa cunoasca parola de icloud de la contul existent pe telefon?
Daca da, care este procedura concreta(pas cu pas)?
P.s. E activ pe contul de icloud existent in acest moment pe telefon Find My Phone.
Am citit undeva pe net ca ar fi oarecum posibil daca se pune telefonul in Recovery Mode->Restore. Banuiesc ca trebuie sa ai acel ipsw pentru a face restaurarea.
Daca cunoasteti de unde se poate descarca acel fisier ipsw, va rog sa-mi spuneti.
@huk: Am inteles. Cat priveste a doua parte, avand in vedere ca telefonul in cauza e proprietate personala nu cred ca e vorba de a incalca legea in nici un fel.
Daca e al tau, atunci reseteaza parola iCloud in browser si apoi foloseste-o si pe ifon. Sau ai uitat si adresa de email?
Si un telefon furat pe care il cumperi in targ e proprietate personala a noului cumparator, dar asta nu inseamna ca ai dreptul sa il folosesti. Asta e motivul pentru care parola de iCloud blocheaza telefonul. Nici macar Apple nu poate sa-l deblocheze (sau cel putin asa zice).
Daca telefonul a fost intotdeauna al tau si contul de iCloud a fost intotdeauna al tau, cauta si recupereaza parola, e cel mai simplu. Si e si legal, si moral corect.
Mai pe scurt: iPhoanele de la 5 in sus cumpărate blocate din talcioc NU se pot debloca. Și chiar dacă sunt deblocate în mâna vânzătorului, cât timp nu intră în fața voastră în meniul de iCloud și-l dez-înregistrează, riscați să se blocheze în secunda în care se conectează la primul WiFi.
Concluzie: iPhoane-le trebuiesc cumpărate fie noi, fie de la un cunoscut/om serios.
cât timp nu intră în fața voastră în meniul de iCloud și-l dez-înregistrează, riscați să se blocheze în secunda în care se conectează la primul WiFi.
Domnilor, chestia asta imi aminteste o intrebare mai veche pe care o aveam pentru comunitate: cum sunt in cautarea unui 5/5s pt “my significant other” si presupunand ca nu il voi lua de pe macuser, ce spune Sergiu mai sus este singura varianta prin care ma pot asigura ca nu ma trezesc cu surprize, nu?
Adica stergerea contului de icloud de catre fostul proprietar. multumesc!
Io m-am facut cu o paleta de ping Pong dintr-un iPad, pe care m-am jucat si am generat un cont icloud aiurea.
Aveam factura, cutie, chitanța, si Apple mi-a spus pas! Am încercat prin Noumax, prin prieteni de pe aici, de prin state…. Asa ca grija cum va Jucați cu icloud!
Si mai am un iPad care e o semi tableta de ping Pong, deoarece nu pot sa-i dezactivez din același motiv Find my phone! Ca m-o pus dracu sa ma joc in paralel pe doua îpad.
Acela blocat definitiv, mi-a folosit sa schimb sticla la un alt ipad pe care l-am spart.
cât timp nu intră în fața voastră în meniul de iCloud și-l dez-înregistrează, riscați să se blocheze în secunda în care se conectează la primul WiFi.
Domnilor, chestia asta imi aminteste o intrebare mai veche pe care o aveam pentru comunitate: cum sunt in cautarea unui 5/5s pt “my significant other” si presupunand ca nu il voi lua de pe macuser, ce spune Sergiu mai sus este singura varianta prin care ma pot asigura ca nu ma trezesc cu surprize, nu?
Uite aici linkul necesar ca sa scapi de probleme…..si dubii:
Nu-ș de ce, dar mie nu mi-a deblocat nimeni contul, cu factura, fara blacklist, unic proprietar…. Iar faza cu băieții Jmegheri nu prea mere, că nici ei nu pot… Inainte să-l folosesc la piese de schimb, am tot incercat 2-3 luni să îl deblochez. Dejaba!
Nu-ș de ce, dar mie nu mi-a deblocat nimeni contul, cu factura, fara blacklist, unic proprietar…. Iar faza cu băieții Jmegheri nu prea mere, că nici ei nu pot… Inainte să-l folosesc la piese de schimb, am tot incercat 2-3 luni să îl deblochez. Dejaba!
Acum se poate debloca pt cazurile cand device-ul nu este anuntat ca furat, pierdut…doar ca nu prea merita pretul: cel putin 150$; asta este ceea ce am gasit:
Uite aici linkul necesar ca sa scapi de probleme…..si dubii: