program de scanare documente
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07

M-am cam saturat de interfata saracacioasa de la imprimanta mea multifunctionala HP.
Ma intreb daca exista un program third party care sa scaneze, sa trimita mail, sa intocmeasca pdf-uri pentru scanarile documentelor cu mai multe pagini, etc. Chestii simple, firesti, dar pe care HP n-are chef sa le implementeze.

Orice sugestii, binevenite.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ai încercat Scans2PDF?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: San Enrique
Macuser din: 14.12.07

Image Capture? smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Preview? smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

@dacu multumesc, am incercat, nu e tocmai ce-mi trebuie. din cate am vazut, doar lipeste scanarile intr-un pdf. (sau poate nu m-am prins eu)
@floriano, @altero: scuze, sincer, m-a bufnit rasul cand am citit recomandarile voastre. O zi mai tarziu insa, dupa ce am testat vuescan, pdfscanner, exact scan si inca vreo alte cateva… mi-am dat seama ca AVEATI DREPTATE!
smile)))
Ambele sunt mai potrivite pt mine decat orice alt program “dedicat”.
Deci, Preview FTW!

Multumesc wink

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

... si o solutie mai ampla:
http://www.cultofmac.com/317150/how-to-set-up-a-paperless-office-using-your-mac-or-iphone/

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: San Enrique
Macuser din: 14.12.07

Știi cum e treaba aia, cea mai bună soluție, de obicei, este cea care funcționează pentru tine și pe care ai găsit-o prima oară. Noi doar am încercat să te ajutăm să folosești prima oară programele alea ca să le descoperi potențialul. Mă bucur că așa s-a și întâmplat. Spor!