probleme semnal Iphone 6
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.10.14

salutare,

am observat de la un timp ca imediat dupa ce inchei o convorbire telefonica telefonul meu - iphone 6 16gb - pierde semnalul (in locul retelei apare “No service” ) pt. o scurta perioada de timp - 2-3 secunde - dupa care revine la normal?

e o problema serioasa sau….

multumesc

Semnătură 

MacBook Air 2014 ssd 128gb
Iphone 6 16 gb
Iphone 5s 16 gb
Ipad mini 32 gb
Ipod shuffle

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 

scuze pentru semnul de intrebare “?”....trebuia “!”

Semnătură 

Iphone 6 16 gb
Iphone 5s 16 gb
Ipad mini 32 gb
Ipod shuffle

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Rezolvare la problema 4G No Service Vodafone pe iPhone 6. Intrati la Cellular Data Network si bagati manual setarile pentru internet, APN: live.vodafone.com Username: live Password: vodafone iar apoi da-ti restart la telefon. Cred ca se va rezolva problema. Daca nu se rezolva, da-ti-le un tel sa va restarteze si ei din server conexiunea de net. Sper sa va fie de ajutor.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Morfix333 - 14 Martie 2015 05:01 PM

Rezolvare la problema 4G No Service Vodafone pe iPhone 6. Intrati la Cellular Data Network si bagati manual setarile pentru internet, APN: live.vodafone.com Username: live Password: vodafone iar apoi da-ti restart la telefon. Cred ca se va rezolva problema. Daca nu se rezolva, da-ti-le un tel sa va restarteze si ei din server conexiunea de net. Sper sa va fie de ajutor.

a fost cu folos. Multumesc frumos

Semnătură 

Iphone 6 16 gb
Iphone 5s 16 gb
Ipad mini 32 gb
Ipod shuffle

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

A mai intampinat cineva aceasta problema? Eu desi am facut modificarile in setari, a mers o ora sau doua dupa care a revenit situatia. Am si sunat la Vodafone ( de nenumarate ori in ultimul an)sa le comunic si sa le cer o rezovare si au spus ca se cunoaste problema si ca ” se lucreaza”.
Ati gasit careva o solutie functionalā? De la iOS 8.1.3 incoace acelasi necaz asa ca ma indoiesc ca Vodafone are vreo solutie. Ma gandersc cum vand astfel de terminale si fara sa poata fii folosite la potential in reteaua lor?Oare isi anunta cumparatori de acest bug?
Mai are cineva carrier bundle de la Vodafone Ro, veriunea 18? CU aceasta versiune nu exista acest bug. Momentan cu 9.0.1 este versiunea carrier bundle 21.0 si ea persista.
Multam

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells