Bine v-am gasit!
Sunt nou pe forum si proaspat switch-er. Luni am primit marul fermecat, un mac book la 1,83 mhz. Toate bune si frumoase cu o mica exceptie: am observat ca atunci cand reduc intensitatea luminoasa a display-ului apare (de fapt se accentueaza) un soi de palpait / tremurat. Daca folosesc computerul in mod obisnuit, cu intensitatea pe la 13 punctulete este aproape-aproape neperceptibil; trebuie sa privesc ecranul sub un unghi mai mare si sa il caut atent ca sa il observ . Am citit pe diverse forum-uri cum cum ca asta ar fi o problema frecvent intalnita la noile intel-based macs (ceva “inverter” defect). Sunt cam stresat pe tema asta , trebuie sa recunosc…..
Va rog sa-mi spuneti daca v-ati intalnit cu fenomenul acesta si ce solutii ati gasit. Este acoperit de garantie? Cam cat dureaza service-ul unui mac in Romania? (Sper sa nu fiu nevoit sa ma despart de el prea multe saptamani…)
(Am o intrebare pt. macuserii mai experimentati din Cluj: unde ma pot adresa pentru service de incredere, in cazul in care se va dovedi necesar sa duc macbook-ul la reparat? )
Multumesc anticipat celor ce ma vor ajuta, orice informatie este binevenita….