Screen flickering macbook
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

Bine v-am gasit!
Sunt nou pe forum si proaspat switch-er. Luni am primit marul fermecat, un mac book la 1,83 mhz. Toate bune si frumoase cu o mica exceptie: am observat ca atunci cand reduc intensitatea luminoasa a display-ului apare (de fapt se accentueaza) un soi de palpait / tremurat. Daca folosesc computerul in mod obisnuit, cu intensitatea pe la 13 punctulete red face este aproape-aproape neperceptibil; trebuie sa privesc ecranul sub un unghi mai mare si sa il caut atent ca sa il observ . Am citit pe diverse forum-uri cum cum ca asta ar fi o problema frecvent intalnita la noile intel-based macs (ceva “inverter” defect). Sunt cam stresat pe tema asta , trebuie sa recunosc…..
Va rog sa-mi spuneti daca v-ati intalnit cu fenomenul acesta si ce solutii ati gasit. Este acoperit de garantie? Cam cat dureaza service-ul unui mac in Romania? (Sper sa nu fiu nevoit sa ma despart de el prea multe saptamani…)

(Am o intrebare pt. macuserii mai experimentati din Cluj: unde ma pot adresa pentru service de incredere, in cazul in care se va dovedi necesar sa duc macbook-ul la reparat? )
Multumesc anticipat celor ce ma vor ajuta, orice informatie este binevenita….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

de aici

incearca si asta

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Si la macbookul meu se vede. Folosesti neoane sau becuri economice in camera?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Am tot felul de becuri in camera (spot-uri, halogen, etc) dar la veioza de birou am un bec mai dubios, e drept, desi nu economic…oricum, se poate vedea si pe zi, ce-i drept mult mai scazut (oricum nu e pronuntat)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Leto - 08 Martie 2007 02:00 AM

se poate vedea si pe zi, ce-i drept mult mai scazut (oricum nu e pronuntat)

Same here. Impresia mea, doar o impresie, e ca a scazut in timp de cand l-am cumparat.

Oricum asta imi aduce aminte de intrebarea de la doctor: Ce culoare a avut ultimul scaun pe care l-ati avut? Raspunsul poate fi: “esti nebun? crezi ca ma uit in veceu? n-am altceva mai bun de facut?” sau “chiar am observat ca de 2-3 pare un pic mai cennusiu si am…”. stiu ca e nou macul dar nu trebuie sa-i cauti si tu in coarne. Evident, e un ecran mai slab decat a unui Macbook Pro si chiar decat al unui Powerbook.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Imi cer scuze ,abia dimineata am observat ca am pus thread-ul gresit, in aria de desktop-uri; rog moderatorii sa il mute la sectiunea de portabile.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Intre timp am trimis macbook-ul la iStyle pt. diagnoza; au fost foarte binevoitori si au descoperit defectul , dat fiind ca era putin mai greu de observat la prima vedere (se pare ca intr-adevar era vorba de acel inverter plus niste cabluri). Mi-au trimis mac-ul inapoi pana vin piesele de schimb, si cam intr-o luna il voi trimite la dansii pentru inlocuirea acelor componente. Am fost incantat de promptiduninea lor -practic a durat 1-2 zile + transportul Cluj - Bucuresti dus - intors vreo 5 zile (cu pc-ul am stat si 1 luna in service pentru 1 piesa de schimb; ); daca aveti probleme similare apelati cu incredere. smile

‹‹ Curatare MacBook      Motiv de harță :) ››