router ZTE f660
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.01.11

Azi au venit baietii de la RDS sa puna fibra optica, cica trebuie schimbat pentru cei cu viteze mai mari la net si mi-au pus un ZTE f660. Nu sunt foarte multumit de cum merge dar problema e ca nu se mai incarca video-urile pe youtube. Se incarca putin si dupa aia stau si astept. A mai patit careva? S_au schimbat ceva setari? Netul merge, si pe telefon merge youtube fara probleme…

Semnătură 

“Any fool can use a computer.  Many do.”
-Ted Nelson-

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Iti cumperi un router ca lumea ai dezactivezi functiile de routare de la prastia aia de ZTE (care prastie adauga 10KW/luna la factura de curent - daca pui mana pe el e fierbinte, nu ? )
Si schimbi si toate parolele pe care le-ai folosit de cand ai ZTE-ul:

https://community.rapid7.com/community/infosec/blog/2014/03/03/disclosure-r7-2013-18-zte-f460-and-zte-f660-webshellcmdgch-backdoor

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Mda, nu ma gandeam sa investesc intr-un router momentan, probabil tot acolo voi ajunge. Am facut hotspot de pe telefon si merge fara probleme youtube pe mac, i-am sunat pe baieti sa rezolve rahaturile pe care le fac, cred ca nu a fost odata sa instaleze ceva sa mearga bine.

Semnătură 

-Ted Nelson-

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Eu am avut aceasi problema pe RDS dar inca pe vremea cand aveam modem care comunica prin cablu TV. Cei de la RDS spuneau ca problema nu este de la ei (ping-ul catre YouTube a functionat), dar imediat ce am inlocuit adresele DNS de la RDS cu cele de la Google Public DNS (8.8.8.8 si 8.8.4.4) a functionat iar totul bine.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
belasajgo - 18 Martie 2015 07:21 PM

Eu am avut aceasi problema pe RDS dar inca pe vremea cand aveam modem care comunica prin cablu TV. Cei de la RDS spuneau ca problema nu este de la ei (ping-ul catre YouTube a functionat), dar imediat ce am inlocuit adresele DNS de la RDS cu cele de la Google Public DNS (8.8.8.8 si 8.8.4.4) a functionat iar totul bine.

Multumesc de sfat, am incercat dar acelasi rezultat.

Semnătură 

-Ted Nelson-