Incarcator Apple MagSafe Power Adapter 60W MacBook Pro - Nou & Original!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.02.08

de vanzare un Apple MagSafe Power Adapter/ incarcator adaptor 60W model mc461z/a - COMPATIBIL ORICE model MacBook şi MacBook Pro 13” de dupa 2007 (cele cu procesor Intel) pana modelul NON-RETINA inca in magazine Apple, inclusiv modele de “plastic” alb/ negru nu numai unibody! (poate fi folosit si pt modele RETINA, NUMAI daca aveti acest adaptor f ieftin vandut de Apple. MagSafe la MagSafe 2 ). Pentru cei care folosesc deja Apple stiu ca f ok si pentru modele Macbook Pro 15” , 17” (care vin original cu adaptorul de 85W) sau Air!

Este ABSOLUT NOU - In tipla, NEFOLOSIT! Cumparat direct din Magazin Apple SUA (unde e $79 + taxa obigatorie in functie de stat = cam $86) - de acea vine cu mufa priza SUA, dar includ gratis si un adaptor mufa SUA - EU asa ca e gata sa fie folosit si in Romania/ Europa. (incarcatoarele Apple sunt toate universale, numai mufa priza difera in functie de piata de desfacere)
Include INCARACTORUL + mufa priza SUA detasabila + ADAPTORUL US - EU (nu am adus si cutia sau firul prelungitor cu mufa SUA impamantare, care e mai greu de adaptat la EU. Dar puteti folosi orice prelungitor de incarcator Apple, inclusiv toate modele mai vechi se potrivesc, alta firme etc.)

PRET 220 Lei - FIX, FIX fara exceptii! Inca odata: perfect NOU si original Apple, se vinde cu 380 lei in magazin:
http://store.apcom.ro/applemagsafepoweradapter60wmacbookimacbookpro13-p-749.html

Se vinde NUMAI in BUCURESTI! Nu trimit cu curier etc. Ne vedeti, testati si platiti cash.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

210 lei
* dar nici un leu mai putin, va rog! mersi

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member