Mi-am luat jucarie noua :)
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Nu, nu este Apple, dar imi place la fel de mult.
Este vorba de un charger pentru acumulatori, Powerex MH-C9000 (http://www.mahaenergy.com/mh-c9000/).
Nu este un simplu charger, este si analizor pentru acumulatori. Fiind prima scula de acest tip pe care o folosesc, functionalitatile m-au dat pe spate. Desi are 4 porturi de incarcare, trateaza fiecare acumulator independent si-i diagnosticheaza separat, apoi urmareste incarcarea corecta pentru fiecare in parte.
Il recomand cu inima deschisa, nu numai pentru tastaturile Apple si Magic mouse dar si pentru pasionatii foto.

PS1
Zilele urmatoare o sa incerc “repararea” unor acumulatori terminati. Daca si asta merge, o sa-l pup smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Am și eu unul dar să știi că nu se înțelege prea bine cu acumulatorii terminați.
Acumulatorii aia terminați îi incarc cu altul mai puțin inteligent care insistă cu incărcarea.

Incărcătorul acesta este cel mai bun pentru împerecherea acumulatorilor.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Eu vreau unul care stie si de baterii de dslr si 18650, pana atunci stau cu 3 incarcatoare, deci cu cat mai mici cu atat mai bine. daca incarci bateriile de la mouse o data pe luna chiar nu se justifica asa ceva, daca ai camera, da

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11
.ral:cr - 26 Martie 2015 09:51 PM

Eu vreau unul care stie si de baterii de dslr si 18650, pana atunci stau cu 3 incarcatoare, deci cu cat mai mici cu atat mai bine. daca incarci bateriile de la mouse o data pe luna chiar nu se justifica asa ceva, daca ai camera, da

pentru 18650 folosesc Nitecore D2 .. foarte bun.
dreptate are nvmarian.. astia inteligenti nu se inteleg bine cu acumulatori mai slabuti dar eu ii pompez “manual” dupa care ii bag in asta

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

In weekendul asta o sa ma joc si eu cu niste acumulatori Varta pe care vroiam sa-i arunc.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Surprize, surprize smile
Acumulatorii erau buni, chargerul vechi era de vina, doua din cele patru canale de incarcare erau busite. Oricum, dupa 3 saptamani pot spune ca C9000 este o scula excelenta.