2 din 2
2
Timp incarcare iPhone 5s
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.11.13

Dupa cum se vede, messengerul consuma cel mai mult. In situatia asta, nu prea ai prea multe de facut, in afara unei utilizari juducioase.
Mai poti reduce cele 8% de pe App Store daca te duci la Settings | General | Background App Refresh si il treci pe off - nu e nevoie sa-ti faci update zi de zi si ceas de ceas la aplicatii, mai ales ca rata lor de aparitie este la cca 5..7 luni, si atunci te anunta automat ca ai un update de facut.
In plus, daca esti acasa, e mai bine sa opresti celularul si personal hotspot(daca il utilizezi, altfel pune-l pe off) si sa ramii cu wifi deschis, daca simti nevoia de asta. (celularul consuma cel mai mult).
Nu strica sa opresti toate aplicatiile pentru citeva zile si sa vezi cam care este starea bateriei - o descarcare de cca 10% pe zi maxim e OK. Ceea ce lipseste in iOS este un numarator al ciclurilor de baterie - si iti poti da seama de starea acesteia numai daca compari (relativ) cu alte aparate similare.
L

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Este o utilizare normala ce ai pus acolo dar cred ca ai vrut sa zici ultimele 24h. Eu as incerca restore fresh, in cazuri exceptionale cu forja la greu si 3g ma tinea cateva ore dar in mod normal ajungeam si la 8. Cu wifi tine pana noaptea

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

http://www.icopybot.com/itunes-backup-manager.htm

Aplicatia iBackupBot iti arata cate cicluri si ce health are bateria la iPhone.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

și Coconut Battery îți arată informații utile despre baterie

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.03.15

Am schimbat bateria , tot lucru ala se intampla si acuma l-am vandut .. ramane sa imi iau altul cu GARANTIE

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 08.03.13

Bună decizia luată !!!

Semnătură 

 iPhone 6 64gb space grey
 iPhone 5 16gb white
 iPhone 4s 16gb white DE VÂNZARE
 MacBook Pro 15” Unibody Mid 2012 + Apple Magic Mouse
 AirPort Time Capsule 3tb (2013)