comparatii intre modele
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Ca tot se apropiea lansarea, vroiam sa verific care e treaba cu ceasurile. Uitandu-ma aici : http://www.macobserver.com/tmo/article/the-ultimate-apple-watch-comparison-chart am constatat ca nu sunt diferente din punct de vedere computational/feature. Doar materialul si bratarile sunt singurele diferente ?

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

si pretul da. miezul e identic.

si dimensiunea ecranului intre 38 si 42 mm

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Dar de autonomie…puteti spune ceva de vreo diferenta? Ce autonomie are in mod normal jucaria? (Ma refer la cea rezulatata in practica, nu cea teoretica..)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Acelasi procesor si acelasi acumulator => aceeasi autonomie (mica).

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Sunt fericitul posesor de ceasmăr din 23 iun.
Utilizare doar notificari, verificat ora, calendar, mail, puls, curs valutare, vreme, si activitate de la 100% la 07.00 seara ajunge pe la 40-45%
Mai raspund la 3-4 apeluri de pe el cand sunt in MAll să mă dau Cocalar smile si cam gata!

E ok, dar depinde ce urmaresti pe el.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

L.E. 

Ce-i mai important ref la convorbiri telefoniece, e faptul că mai ies din birou, si la vrea 20 de m am semnal de la telefon. Inainite cand ieseam cu băietii la o cafea trebuia sa car si iPhone-ul.
La fel si cand opresc in vreo parcare sau similar.

Încă n-am încercat, ceea ce am vazut la piscina, să fac baie cu ele, da de mă suna pitzi smile

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….