Oferte, oferte, oferte
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

Salut!

Pe scurt, vreau iphone 6 dar sper sa obtin o oferta buna la unul din cei multi operatori de pe piata, persoana fizica.
Ca sa am un termen de comparatie, sa stiu la cat sa ma astept maxim ca pot obtine, va intreb pe voi: care a fost cea mai buna oferta pe care ati obtinut-o?

Orice detalii ajuta, si pe mine si pe ceilalti ce vor citi si vor sti ce asteptari sa aiba smile

Merci!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

Salut,
toti opratorii au preturile afisate pe site-urile proprii. Este stiut faptul ca pretul scade cu cat creste valoarea abonamentului. Daca nu esti firma sau nu ai vechime mare, nu prea imi dau seama ce poti negocia. Singurul lucru unde este posibil sa “umbli” ar fi la beneficii - nr de minute (mai toti au national nelimitat dupa o anumita valoare), minute internationale, in roaming, date in roaming.
Eu sunt de 13 ani la acelasi operator si am facut un deal f bun in vara la reinnoire.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

O sa am 6 ani in retea pe orange. Si nu am motive sa plec, numai ca eram curios la ce m-as putea astepta.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

daca faci prelungire la acelasi contract, te uiti pe site sau faci direct o simulare in contul tau de client (de altfel, de acolo poti si comanda telefonul).

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Foarte multi “trecatori” pe aici dar cam putine vorbe. Sa inteleg ca toti ati cumparat cu banu’ jos, pot doar sa va felicit ca ati reusit, bravo!
Acum, eu nu prea reusesc chiar asa cu banu’ jos si sunt curios de oferte.

Mersi Dexxter pentru detalii, ceea ce scrie pe site este pentru utilizatorul de rand, nu are nicio legatura cu ofertarea telefonica wink

ps: scrie cumva in conditiile semnate la incheierea contractului ca nu ai voie sa scrii pe forum ca ai obtinut un abonament aparte? poate de asta sunt retineri in a scrie aici dar nu imi amintesc sa fi vazut asa ceva…