2 din 3
2
iPhone 6, se merita sau mai aștept pana ce se va scoate iPhone 6s ????
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

http://www.redmondpie.com/7-reasons-why-you-should-wait-for-iphone-6s-7/

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: Galați
Macuser din: 19.06.09

Nu cred ca fac astia de la apple atatea modificari la telefon, ei merg cu pasi mici dar siguri pentru isteria fanilor smile. Maxim doua modificari majore vor fi, sa zicem procesorul si camera sau ram-ul si camera.
Vom vedea smile

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Dacă aduc camera foto la nivel cu spatele telefonului, ar fi un motiv suficient ca să mă facă să trec la 6S.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu am ajuns la concluzia ca schimbat in ficare an e ceea mai buna solutie. Daca il iei pe firma clar e must have sa il schimbi in fiecare an, numai faptul ca l-ai luat fara TVA il poti revinde fara sa pierzi nimic wink, plus ca baza este deductibila . Telefonul la un an este foarte cautat are inca un an garantie, etc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 03.04.12

1. Când îl vinzi, îl vinzi cu tva pentru că e proprietatea firmei. Asta dacă vrem să fim fair.
2. La persoane juridice garanția e un an.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Daca ar fi sa ne luam dupa zvonuri, iPhone 6S va avea 2gbRAM, camera foto de 12 MB si filmare 4k si low-motion la 240 fps. Dar asa cum spuneam, deocamdata sunt zvonuri: http://www.macrumors.com/2015/07/02/iphone-6s-12mp-4k-video-240-fps-slow-mo/

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Dacă are camera de 12Mpix, sper să aibă o setare să poată salva implicit pozele la rezoluție mai mică. Cu 12Mpix ai făcut 2 burst-uri și s-a umplut tot flash-ul. Și nu folosesc la nimic pozele de 12Mpix de ~ 4200x2800 dacă tu le vezi pe un ecran cu o rezolutie mai mică.
Pixel Binning: Senzorul tratează 4 pixeli adiacenți ca unul singur și produce o imagine la rezoluție mai mică (3 Mpix in loc de 12 Mpix) dar cu o calitate a culorilor și sensibilitate în low-light MULT mai bună (aproape de 4 ori).
3 Megapixels sunt ~ 2048 x 1536 - exact rezoluția de iPad Retina, mai mare ca HDTV. E de ajuns.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
Rank
Newbie
Din: Suceava
Macuser din: 13.04.15

Sfatul meu este sa astepti iPhone 6s, mai sunt cateva luni si nu se merita sa iti iei acum iPhone 6,  . Cel putin la mine asa functioneaza treaba: telefoanele le schimb odata la doi ani, am avut iPhone 3,4,5,6 ( am vrut sa-mi iau iPhone 6 prin Noiembrie dar a intervenit ceva mai important {poza atasata} si nu au mai ramas fonduri si pentru telefon) iar in Martie l-am primit cadou. Cea mai buna “politica” de cumpare a telefoanelor este sa iti iei altul din doi in doi ani.

Semnătură 

iPhone 6 [64 GB]
iPad air [16 GB Cellular]
Macbook Pro 13 mid 2012 [i7 2.9@Ghz, intel grahpics 4000 1024Mb, 8 GB Ram, 750 GB HDD ]

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Si,pe langa ce s-a zis mai sus legat de perioada de schimbare, este sa achizitionezi varianta -S (4S,5S,6S,etc).

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
Sergiu252 - 23 Iulie 2015 11:42 AM

Cea mai buna “politica” de cumpare a telefoanelor este sa iti iei altul din doi in doi ani.

Nu chiar, depinde pt ce, 5s zbarnaie inca si presupun ca si 5. Singurul motiv bun pt a schimba este pt ca asa ai chef si nu poti dormi noaptea.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

si eu cred ca varianta din doi in doi ani e buna si sa mergi pe relesul original nu pe varianta “S”. Il ai imediat in forma noua, cand iti iei un “S” efectul de uau e diminuat un pic. La fel cred ca si la revanzare este un pic mai istet comperi/revinzi fara S.
Avnd in vedere ca intram in august clar nu merita nimic luat acum, suntem la o luna si un pic de noul model wink.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

tocmai ce am ramas fara iphone (vandut) si pana apare S-ul am decis sa iau un ... lumia 930 smile. Pana cand devine disponibil iphone-ul ma hotarasc daca ma intorc la iphone sau nu. Oricum si Microsoft am inteles ca se pregateste de un lumia 950, ceva zvonuri 4 gb 8 cores smile. Intre timp apare si windows 10 pt pc-uri si telefoane. Cine stie poate fac o figura frumoasa.
A si vreau sa zic ca e chiar comoda incarcarea prin inductie, wirelles charges sau cum s-o numi si nu inteleg de ce nu o adopta si apple.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

pt incarcat wireless, ai carcasa si wireless charger-e de la ikea

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ikea asta smile. Acum am vrificat si am vazut si eu carcasa + chargerul 60 Euro.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

pe la anul vor scadea in pret wink

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M