Nu cred ca fac astia de la apple atatea modificari la telefon, ei merg cu pasi mici dar siguri pentru isteria fanilor . Maxim doua modificari majore vor fi, sa zicem procesorul si camera sau ram-ul si camera.
Vom vedea
Eu am ajuns la concluzia ca schimbat in ficare an e ceea mai buna solutie. Daca il iei pe firma clar e must have sa il schimbi in fiecare an, numai faptul ca l-ai luat fara TVA il poti revinde fara sa pierzi nimic , plus ca baza este deductibila . Telefonul la un an este foarte cautat are inca un an garantie, etc.
Dacă are camera de 12Mpix, sper să aibă o setare să poată salva implicit pozele la rezoluție mai mică. Cu 12Mpix ai făcut 2 burst-uri și s-a umplut tot flash-ul. Și nu folosesc la nimic pozele de 12Mpix de ~ 4200x2800 dacă tu le vezi pe un ecran cu o rezolutie mai mică.
Pixel Binning: Senzorul tratează 4 pixeli adiacenți ca unul singur și produce o imagine la rezoluție mai mică (3 Mpix in loc de 12 Mpix) dar cu o calitate a culorilor și sensibilitate în low-light MULT mai bună (aproape de 4 ori).
3 Megapixels sunt ~ 2048 x 1536 - exact rezoluția de iPad Retina, mai mare ca HDTV. E de ajuns.
Sfatul meu este sa astepti iPhone 6s, mai sunt cateva luni si nu se merita sa iti iei acum iPhone 6, . Cel putin la mine asa functioneaza treaba: telefoanele le schimb odata la doi ani, am avut iPhone 3,4,5,6 ( am vrut sa-mi iau iPhone 6 prin Noiembrie dar a intervenit ceva mai important {poza atasata} si nu au mai ramas fonduri si pentru telefon) iar in Martie l-am primit cadou. Cea mai buna “politica” de cumpare a telefoanelor este sa iti iei altul din doi in doi ani.
si eu cred ca varianta din doi in doi ani e buna si sa mergi pe relesul original nu pe varianta “S”. Il ai imediat in forma noua, cand iti iei un “S” efectul de uau e diminuat un pic. La fel cred ca si la revanzare este un pic mai istet comperi/revinzi fara S.
Avnd in vedere ca intram in august clar nu merita nimic luat acum, suntem la o luna si un pic de noul model .
tocmai ce am ramas fara iphone (vandut) si pana apare S-ul am decis sa iau un ... lumia 930 . Pana cand devine disponibil iphone-ul ma hotarasc daca ma intorc la iphone sau nu. Oricum si Microsoft am inteles ca se pregateste de un lumia 950, ceva zvonuri 4 gb 8 cores . Intre timp apare si windows 10 pt pc-uri si telefoane. Cine stie poate fac o figura frumoasa.
A si vreau sa zic ca e chiar comoda incarcarea prin inductie, wirelles charges sau cum s-o numi si nu inteleg de ce nu o adopta si apple.