Na poftim! Sunt pe Mavericks și mă așteptam ca aplicațiile să-mi vină gratis ca de obicei. Pentru prima dată de când sunt Mac user, trebuie să plătesc pentru GarageBand. Say what? L-am avut pe Snow Leopard, Lion, ML - gratis. De ce trebuie să plătesc pentru o aplicație care în mod normal vine shiped cu orice sistem Mac?
Na poftim! Sunt pe Mavericks și mă așteptam ca aplicațiile să-mi vină gratis ca de obicei. Pentru prima dată de când sunt Mac user, trebuie să plătesc pentru GarageBand. Say what? L-am avut pe Snow Leopard, Lion, ML - gratis. De ce trebuie să plătesc pentru o aplicație care în mod normal vine shiped cu orice sistem Mac?
Era să uit. Pentru iMovie și suita iWork nu face asta pentru că totul e rămas în istoricul de download. Ar fi trebuit să recunoască că acest ID a fost logat pe un Macbook nou cumpărat la vremea respectivă și deci.. logic ar fi să am GB free.
Gresesti. Aplicatiile care au venit gratis cu Mac-ul au fost asociate cu Apple ID-ul de pe acel Mac cand au sarit in App Store si ar trebui sa mearga cu orice alt Mac cand te logezi cu acelasi ID.
Cand cumperi un Mac nou acum, la prima descarcare te intreaba daca vrei sa le asociezi cu IDul logat, si din nou, ar trebui sa mearga cu orice alt Mac cu acelasi ID.
Singura explicatie pentru problema lui Andrei Neagu la care ma gandesc e ca el a avut gratis o versiune mai veche de Garage Band, si acum vrea sa ia gratis din App Store ultima versiune, diferita de aia veche. Nu se poate, pentru ca GB nu are update-uri gratis de la o versiune la alta (X.0). Dar Andrei Neagu poate sa descarce versiunea veche (daca a fost in App Store), tot ce trebuie sa faca e sa se uite in lista de Purchases. Daca nu e acolo, inseamna ca n-a fost niciodata asociat GB. Daca n-a fost in App Store, atunci a avut o versiune specifica pentru Mac si nu tine bine minte. Se intampla.
M-am intalnit si eu mai de mult cu aceeasi situatie. Tin minte ca i-am dat buy si mi-a spus ca deja am aceasta aplicatie in contul meu si nu trebuie sa o mai platesc.
poti incerca asta daca esti sigur ar trebui sa il iei gratis. In torice caz apple iti va returna banii daca solociti acest lucru intr-un relativ scurt asa ca nu o sa ai nicio paguba.
GB6 a fost inclus in iLife ‘11 care a migrat in App Store, dar acum versiunea curenta e 10 si NU E GRATIS CU NICI UN MAC.
Pages, Numbers, and Keynote are free on the Mac App Store for qualifying Mac computers purchased on or after October 1, 2013. OS X Yosemite required. Downloading apps requires an Apple ID.
Deci poti folosi versiunea 6.0.5 daca ai migrat-o in App Store (ceea ce nu pare din ce zici) sau sa cumperi v10.
GarageBand for Mac (v10.0) is available free on every new Mac and as a free download on the Mac App Store for all OS X Mavericks users. It comes with the full set of features and a great set of starter content including 50 sounds, 500 loops, 1 drummer, and 2 basic lessons for guitar and piano. With a one-time in-app purchase of $4.99 (USD), you can expand this content to 200 sounds, 2,000 loops, 15 drummers, and 40 basic lessons for guitar and piano. You also gain the ability to purchase additional Artist Lessons.
You can find this option by choosing Download More Sounds from the GarageBand menu. If you previously purchased this content, select Restore Purchase to install the content.