emoticoane greu de utilizat
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 07.03.07

Apare o lista pop up. pe mine ma cam streseaza.
As sugera sa ramana permanent pe pagina de forum.
Cateva cu care sunt obisnuit (ex. scarpinat in cap) lipseesc. Dar poate e doar o obisnuinta personala.
Multumesc mult pentru atentie.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

la mine nu apare. block pop-up ?!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Emoticoanele sunt cu pop-up și așa o să ramână din motive practice (ar trebui rescris tot layout-ul de la paginile de forum și deocamdată nici unul din admini nu are cunoștințele low-level de Expression Engine necesare și nici timpul necesar să facă așa ceva). Dacă participanții la concursul pentru site-ul nou vor să facă un template nou pentru forum cu așa ceva - sunt bineveniți smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

pe mine ma streseaza emoticonurile in sine.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 07.03.07

Sunt utile, totusi.  Eu am triste experiente de pe alte forumuri, cand o propozitie spusa in gluma nu se intelegea ca atare, si lumea se supara.

In comunicarea umana, fata, gesturile etc.  vin sa completeze intelesul frazelor. Pe forum, asta lipseste, asa ca se poate inlocui cu emoticoane.

Totusi, cred ca depinde si de caracter: eu sunt mai glumet, si am nevoie de ele sa nu ma trezesc blamat (sau banat…) de pomana.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
batrinu - 08 Martie 2007 09:53 PM

Sunt utile, totusi.  Eu am triste experiente de pe alte forumuri, cand o propozitie spusa in gluma nu se intelegea ca atare, si lumea se supara.

In comunicarea umana, fata, gesturile etc.  vin sa completeze intelesul frazelor. Pe forum, asta lipseste, asa ca se poate inlocui cu emoticoane.

Totusi, cred ca depinde si de caracter: eu sunt mai glumet, si am nevoie de ele sa nu ma trezesc blamat (sau banat…) de pomana.

Ei, mulți sînt supărăcioși și fără simțul umorului, cu sau fără emotikoane. Omul se diferențiază de animal, în esență, prim simțul umorului.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

‹‹ unde?      Bulina rosie? ››