4 din 4
4
iOS 8.3
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

Ca sa mearga Cortana pe iOS, trebuie ca individul sa aiba Windows 10 instalat acasa. Cam nasol partea cu dependenta aceasta

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Se pune pe o masina virtuala: http://www.imore.com/how-install-windows-10-mac-without-spending-dime
Iar daca se foloseste VirtualBox, de la Oracle, totul este moka! smile

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

mi se pare o implementare destul de nasoala. Siri are nevoie doar de conexiune la internet (Wifi sau 3G/4G). Atat. Nu depinde de altceva

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09
exco - 29 Mai 2015 10:29 AM

mi se pare o implementare destul de nasoala. Siri are nevoie doar de conexiune la internet (Wifi sau 3G/4G). Atat. Nu depinde de altceva

Crezi ca apple e prost sa lase loc altora smile. E destul de greu pt microsoft sa acceseze functii care sunt in core-ul ios si sunt disponibile numai pentru siri. Asa dar Cortana este un companion pt windows 10 pentru ca acolo ai prin cortana acces complet. Oricum pt moment cortana para capabila sa faca mai multe decat siri, faptul ca microsft are cortana si o impinge si pe ios si android e foarte bine, Apple si Google nu se pot culca pe o ureche. smile

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.03.11

Nu cred ca Siri va fi prea repede in limba romana, oricum Siri se va schimba in Proactiv parca…. cu toate acestea ma indoiesc ca vom conta prea repede pentru americanii de la Apple, desi ar putea aprecia ca in Romania e cel mai scum iPhone din Europa, si undeva al patrulea in lume, deci se fac bani garla pe pretul de vanzare, Aplle probabil ca nu dar intermediarii iau masiv!

Semnătură 

iPhone 7 32GB

4 din 4
4

‹‹ "Activity" in iOS 8.2      iOS 8.4 (Beta) ››