Da cei care lucră de permanentă? Gen Pompierii, Polițștii, doctorii, aeroporturile, apa, canal, electrica…
Putine companii private lucreaza astăzi, și nici un bugetar din aparatul de stat, pe care-l platim noi cu totii, care lucram in vinerea asta!
eu sunt in concediu, daca nu aveam c.o. trebuia sa dau cu banul impreuna cu un coleg, care sa lucreze astazi (cel care pierdea de fapt castiga 100 de lei din partea companiei pentru deranjul de a lucra azi). nu s-a dat cu banul, din oficiu a luat cei 100 de lei.
Da ce e vinerea mare de n-as lucra?
Oricum exista ceva mai rau decat a lucra, sa stai mai mult de 8h ca sardeaua intr-un tren
Pe de alta parte cred ca majoritatea tinerilor ar vrea sa ia sfarsit odata religia asta…
Ral: nu e de religie, e de ziua liberă de la onor governare și patron - care nu neaparat se pupa cu religia fiecaruia.
Și threadul ăsta e pentru exprimarea dezamăgirii faptului că unii superiori ierarhici insistă cu prezența la locul de muncă când de fapt nu este nimica de muncit. Sau, ca în cazul meu, pentru constatarea că meseria pe care ți-ai ales-o implică să îți faci majoritatea muncii atunci când ceilalți nu lucrează. Administratorii IT și personalul de curățenie.
Psergiu: fii fericit, este cea mai bun moment de a lucra, fara batai de cap si multa liniste. Si mai ales: fara sefi! de fapt in us sefii lucreaza mai tarziu decat angajatii asa ca te-ai putea intalni cu ei
Personal cred ca fiecare dintre sarbatorile religioase, atat timp cat respecta optiunea de constiinta a fiecaruia si reprezinta o trimitere catre toleranta fata de cel diferit de tine, sunt binevenite. Nu sunt ortodox si nu sarbatoresc Pastele acum, dar ma bucur cand am ocazia, chiar oferita de o sarbatoare a unei confesiuni diferite de a mea, sa ma recreez si, mai ales, sa petrec putin mai mult timp cu cei dragi, familie, prieteni, etc. De multe ori, incepand munca de la 5 dimineata si terminand-o tarziu in noapte am ajuns sa imi dau seama ca daca voi continua asa ma voi transforma intr-un mic robotel de nerecunoscut pt cei pt care fac toate aceste sacrificii. E doar parerea mea!
Si eu lucrez mult mai bine cand e biroul gol. Vineri am terminat cu un bug nasol pe la 7 iar lumea pe la 5 pleca. Daca-l lasam peste o sapt uitam ce si cum…