Photos merge mai bine, mai ales functia Faces, pe care au facut-o mult mai utila.
Inca indexeaza din greu Spotlight, asa ca mai astept sa-i fac Geekbench sau sa vad cum merge la rece.
Photos merge mai bine, mai ales functia Faces, pe care au facut-o mult mai utila.
Inca indexeaza din greu Spotlight, asa ca mai astept sa-i fac Geekbench sau sa vad cum merge la rece.
Referitor la Photos (Poze), cand am deschis pt prima data aplicatia m-a intrebat ce library sa folosesc (am doua si am ales-o pe cea gresita). Cum fac sa importa pozele din cealalta biblioteca iPhoto? Mercy!
singurul hit relevant la search pare a duce intr-o problema de urcat poze in cloud, dar cum ziceam, n-am activat.
daca incerc sa omor procesul, Photos crashuieste instant…
Enervant e ca nu mai poti sa lasi Photos in fundal, cum puteai sa lasi iPhotos… din cauza ca procesorul e tot timpul jumatate mancat, bateria scade vertiginos si spatele se incalzeste…
estimat, viata bateriei e doar de 3 ore acum, nefacand nimic…
Dupa aproape 8 ore de mers in continuu. Orice a indexat, ar fi trebuit sa termine deja. E sigur un bug. I raportez azi la 2:45 cand astept un call back.
Eu nu am avut nici o problema, dar a aparut update la iTunes 12 (v12.1.2) care aduce imbunatatiri la sincronizarea pozelor din Photos, mai aveti problema dupa update? Deci problema era doar pe unele Mac-uri.
Dupa update-ul la iTunes a facut asta. Am 345 poze si 6 video (cel mai lung are sub 2 minute); VideoConversionService haleste tot procesorul cu orele. Biblioteca Photos are 6.39 GB.
Pa-pa Photos!