2 din 4
2
Photos for OS X
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

La mine biblioteca Photos are ~ aceeasi dimensiune ca iPhotos. E funny, ca ambele au 75GB, dar le calculeaza doar o data ca spatiu ocupat pe disc. Daca stergi una in ele, nu eliberezi nimic. Acum ca am sters-o am aflat. Dar am TM, no problem.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator

Era de la moace. dupa ce a mai gasit 40000X5 s-a calmat

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am inteles si de ce a durat atata… e un algoritm nou pentru a detecta fete: gaseste din orice unghi, numai fragmente, cu ochelari, cu fata pictata. etc.
in iPhoto asocia pozele cum trebuie intre ele, dar multe fete trebuia sa le pui manual
acum gaseste tot, cu foarte putine fals pozitive

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu ma convinge nici cu moacele: din 6 sugerate, doua sunt balarii.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
altero - 10 Aprilie 2015 07:39 PM

Nu ma convinge nici cu moacele: din 6 sugerate, doua sunt balarii.

GTFOOH

hai mah ca a 4a e barbosa si a sasea e KKK… fetze clar smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator

as vrea sa existe vreun mod sa selectez mai multe Suggested Faces in acelasi timp si sa le dau Ignore this face

ma despera ca pana nu dau manual cate una cate una click si ignore, nu-mi baga alte sugestii (baga doar cate 250)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.11.08

Mizeria de Photos mi-a stricat toata libraria iPhoto. Nu m-a intrebat daca sunt de acord sa ii faca update pt a functiona cu aplicatia Photos. nu o mai pot deschide cu iPhoto ca sa salvez pozele. Iar din Photos imi scade calitatea. Bag poza de 5.1mb si cand o scot are 1.8mb.
O   M I Z E R I E .
Sunt foarte suparat din aceasta cauza.

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator

Hai ca nu e chiar asa de nașpa Photos. Faci tu ceva greșit (vezi cum ai setat cu pozele optimizate).

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Mie Photos mi-a aranjat automat multe dintre albumele carora nu reuseam sa le mai dau de capat in iPhoto. Mai mult decat atat, multe albume care contineau poze importante pt mine si pe care ma pregateam sa le sterg pt ca dupa un backup restore nu imi mai aratau decat o poza sau doua fiecare, acum cu Photos au inceput sa mearga si mi-am recuperat toate pozele. Eu unul, deocamdata, sunt supermultumit; la nivelul meu de amator nu imi pot dori mai mult.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Salut prieteni ! Știe cineva cum adaug o poză la un album deja existent în aplicația Poze? La mine nu merge…

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Daca nu ma insel, Xanthrax a zis ca daca deschizi libraria de iPhoto / Aperture in Photos nu mai poti sa o deschizi din nou in aplicatia veche.
E adevarat ?
Is pe 10.10.3 si nu deschid Photos pana nu imi confirma cineva.
Libraria mea din Aperture e perfect aranjata, am lucrat 4 zile la ea cand mi-am instalat Yosemite pe curat. Ocupa si 128GB. Daca nu imi place Photos vreau sa revin la Aperture.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

nevermind

Your old photo libraries will still stay on your Mac if you decide you want to use iPhoto or Aperture for doing something. One might still want to use Aperture because it is a lot more advanced with support for plug-ins and more for professional photographers, with powerful editing tools and built-in support to use external editors. However, if you make any changes in those libraries, they will not automatically sync over to your new Photo library.

9to5mac

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator

O resursa buna: https://photoapps.expert. E fostul ApertureExpert, rebranduit. Nu cred ca e intrebare la care sa nu gasesti raspunsul, in ce priveste aplicatii foto pentru OS X si iOS.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 29.12.08

Bună,
Am și eu o întrebare. Există posibilitatea în Photos de a edita manual informații despre GPS location la pozele efectuate cu camere care nu au această facilitate? În iPhoto era posibil (add location). În Photos, dacă dau click pe Info, pot să adaug Faces, dar nimic despre location! Doar la pozele efectuate cu iPhone-ul îmi apare harta cu localizarea.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07
altero - 12 Aprilie 2015 05:05 PM

O resursa buna: https://photoapps.expert. E fostul ApertureExpert, rebranduit. Nu cred ca e intrebare la care sa nu gasesti raspunsul, in ce priveste aplicatii foto pentru OS X si iOS.

Buna asta!
10x

Semnătură 

(((∞)))

2 din 4
2