4 din 4
4
Photos for OS X
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Click dreapta pe Photos Library > Show Package Contents, si vezi p-acolo.
Dar banuiesc ca pierzi modificarile, metadatele etc.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.05.14

Multumesc de sfat! Am incercat asa dar pierd mult ! Am vb si la Apple si sfatul lor a fost urmatorul : “Pentru o buna functionare a sistemului trebuie sa faceti update la El Capitan”! Cand o sa revin in tara o sa fac update la El Capitan daca nu am alta solutie ! Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Asa e cand nu vezi cu ochiu tau fisierele, eu intotdeauna mi le asez pe ce hard am chef cum stiu mai bine, si ma uit prin Bridge. Photos n-are ce cauta in Dock

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Am si eu o problema ! Vreau sa developez niste fotografii prin intermediul unui soft de pe internet ( cewe fotocarte) ! Problema mea este urmatoarea , in momentul cand accesez meniul de adaugare fotografii un imi arata pozele din library ... nu-mi arata pozele deloc ! Ce pot sa fac ??? Cum sa ajung la pozele alea ? Exista vre-o varianta de a exporta pozele alea din library intr-un fisier “normal” doar cu poze ??? Va multumesc

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

file/export

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Sau le selectezi, apoi le tragi din Photos într-un director creat de tine

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Multumesc mult pt ajutor !

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Va salut cu respect ! Am si eu o mica problema ... Eu imi tin toate pozele (20.000) in Photos si in ICloud ! Am dat export la niste poze intr-un fisier pe Desktop (am vrut sa le developez) . Acum intrebarea mea este , daca vreau sa sterg pozele alea , o sa le pierd si din Photos/Cloud ??? Va multumesc pe ajutor !

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Nu le pierzi. Ce tragi pe Desktop din Photos, se copiaza, nu se muta. Eu folosesc Lightroom, cu care import jpeg-urile prelucrate in /Users/Eu/Pictures. Imaginile care imi plac, le selectez si le trag din Lightroom in Photos prin Drag and drop (le copiaza), iar de acolo, prin iCloud le am in toate device-urile. Raw-urile le am pe un disc extern special pentru asta. De acolo le prelucrez prin Lightroom/Photoshop, iar ce rezulta vin in Pictures. Sper sa ajute.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Export = Trag pe Desktop = Copy ????

P.S.: Multumesc de raspuns Xanthrax

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Drag and drop pe desktop = Copy. Nu exista Move in Photos. Doar Copy si Delete.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Multumesc frumos de ajutor !

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Salut! Am un MacBook Pro pe care vreau sa-l vand si sa-mi cumpar un Imac. Tot ce am prin calculator este setat sa se duca in Icloud ! Ce ma sfatuiti sa fac cu toate datele care le am in calculator sa le copiez din Mac in Imac sau pot direct sa bag contul de Icloud si s-a rezolvat problema ??? Stiu ca pe orice dispozitiv Apple , introduci contul de ICloud , apare tot ceea ce este in acel cont . Dar ma gandesc ca sunt ceva chestii “Originale” in Mac si trebuiesc copiiate ! Un sfat de la voi m-ar ajuta ! Va multumesc !

4 din 4
4