M-au convins sa mai incerc o data si am luat pt sotie un macbook air. Foarte multumit de iphone si ipad. De mac mai putin.
AM un hp refurbished ce nu m-a costat cred mai mult de 1200 € cu tot cu upgrade, I7 3770, 32GB ram, RAID 0 (2x512GB). Iubesc pc-urile. Simplu de upgradat, o gramada de obtiuni.
Ma gandesc la un viitor dumb cand toata lumea o sa aibe apple si nu mai entuziastii/computers guru pc cu Windows deschise la tuning
M-au convins sa mai incerc o data si am luat pt sotie un macbook air. Foarte multumit de iphone si ipad. De mac mai putin.
AM un hp refurbished ce nu m-a costat cred mai mult de 1200 € cu tot cu upgrade, I7 3770, 32GB ram, RAID 0 (2x512GB). Iubesc pc-urile. Simplu de upgradat, o gramada de obtiuni.
Ma gandesc la un viitor dumb cand toata lumea o sa aibe apple si nu mai entuziastii/computers guru pc cu Windows deschise la tuning
Si ce legatura are asta cu WWDC?
Cum ce legatura, ce am vazut la prezenaterea WWDC OS X, iOS, Music, etc. Hm, tu nu prea i fost pe faza, a ?!
A uitat sa ne reamintesca saptamana asta cat de kk sunt macurile si a gasit topicul potrivit sa o faca.
Tocmai spuneam ca ii mai dai dau o sansa MAC-ului. Daca il consideram de KK nu dadeam 1200 € pe el. Sunt curios cum o sa se miste fata de pc-ul recent configurat tot de 1200 €. Se pare ca voi nu prea mai aveti simtul umorului . Si sunt aici pe acest forum pt discutii, cugetari, pareri, etc. Voi? Doar carcoteli? Nu sare nimeni ca nu stiu ce gresala\greseli gramaticale am facut :p.
Revenind in topic, WWDC a fost interesant si m-a motivat sa fac achizitia mai sus amintita plus am schimbat iPad Air cu Air 2 pentru a ma putea bucura de toate bunatatile anuntate .
Si ce legatura are asta cu WWDC?
Cum ce legatura, ce am vazut la prezenaterea WWDC OS X, iOS, Music, etc. Hm, tu nu prea i fost pe faza, a ?!
Si ce anume ai scris in postarea ta de s-au discutat la WWDC? haș pe-uri si windowzării?
Asta e ca si cum te duci pe un forum de merțedesuri ca sa iti prezinti loganul
Deja sunt fan
Apple Music: You can add any music from the Apple Music library to your iTunes collection. This can be saved for offline listening.
Soția foloseste IPod shuffle la alergat. Sa își pună orice muzica pe el e un mare avantaj. Sa asculti offline era oricum un avantaj.