3 din 3
3
WWDC 2015
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.04.08

Ma intreb daca Music va fi disponibil si in ro

Semnătură 

MBP | MBA | Iphone 6+ | Ipad 3

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Au spus ca serviciul va fi disponibil in prima faxa in 100 de tari!
Cred/sper ca Romania se afla in prima suta!

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Un rezumat util:
http://sixcolors.com/post/2015/06/wwdc-2015-keynote-the-fine-print/

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.04.08

Au zis ca 100+ tari, dar sa ne aminitm ca Romania nu are nici iTunes Match (spre deosebire de Uzbekistan, Zimbabwe, Tajikistan si alte 100+ tari)

Semnătură 

MBP | MBA | Iphone 6+ | Ipad 3

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

M-au convins sa mai incerc o data si am luat pt sotie un macbook air. Foarte multumit de iphone si ipad. De mac mai putin.
AM un hp refurbished ce nu m-a costat cred mai mult de 1200 € cu tot cu upgrade,  I7 3770, 32GB ram, RAID 0 (2x512GB). Iubesc pc-urile. Simplu de upgradat, o gramada de obtiuni.
Ma gandesc la un viitor dumb smile cand toata lumea o sa aibe apple si nu mai entuziastii/computers guru pc cu Windows smile smile deschise la tuning wink

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10
Cristian Ceobanu - 10 Iunie 2015 08:13 AM

M-au convins sa mai incerc o data si am luat pt sotie un macbook air. Foarte multumit de iphone si ipad. De mac mai putin.
AM un hp refurbished ce nu m-a costat cred mai mult de 1200 € cu tot cu upgrade,  I7 3770, 32GB ram, RAID 0 (2x512GB). Iubesc pc-urile. Simplu de upgradat, o gramada de obtiuni.
Ma gandesc la un viitor dumb smile cand toata lumea o sa aibe apple si nu mai entuziastii/computers guru pc cu Windows smile smile deschise la tuning wink

Si ce legatura are asta cu WWDC?  tongue rolleye

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
Rank
Newbie
Din: Bistrita
Macuser din: 11.12.12

A uitat sa ne reamintesca saptamana asta cat de kk sunt macurile si a gasit topicul potrivit sa o faca.

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
bogdi_N - 10 Iunie 2015 09:58 AM

Cum ce legatura, ce am vazut la prezenaterea WWDC OS X, iOS, Music, etc. Hm, tu nu prea i fost pe faza, a raspberry?!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
armadillo - 10 Iunie 2015 11:07 AM

A uitat sa ne reamintesca saptamana asta cat de kk sunt macurile si a gasit topicul potrivit sa o faca.

Tocmai spuneam ca ii mai dai dau o sansa MAC-ului. Daca il consideram de KK nu dadeam 1200 € pe el. Sunt curios cum o sa se miste fata de pc-ul recent configurat tot de 1200 €. Se pare ca voi nu prea mai aveti simtul umorului smile. Si sunt aici pe acest forum pt discutii, cugetari, pareri, etc. Voi? Doar carcoteli? Nu sare nimeni ca nu stiu ce gresala\greseli gramaticale am facut :p.
Revenind in topic, WWDC a fost interesant si m-a motivat sa fac achizitia mai sus amintita plus am schimbat iPad Air cu Air 2 pentru a ma putea bucura de toate bunatatile anuntate smile.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10
Cristian Ceobanu - 10 Iunie 2015 12:49 PM
bogdi_N - 10 Iunie 2015 09:58 AM

Cum ce legatura, ce am vazut la prezenaterea WWDC OS X, iOS, Music, etc. Hm, tu nu prea i fost pe faza, a raspberry?!

Si ce anume ai scris in postarea ta de s-au discutat la WWDC? haș pe-uri si windowzării?  LOL
Asta e ca si cum te duci pe un forum de merțedesuri ca sa iti prezinti loganul

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Apple Music: destule chestii interesante o sa fie free: http://www.macworld.co.uk/how-to/apple/how-use-apple-music-uk-3615122/

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 10 Iunie 2015 05:30 PM

Apple Music: destule chestii interesante o sa fie free: http://www.macworld.co.uk/how-to/apple/how-use-apple-music-uk-3615122/

Deja sunt fan smile
Apple Music: You can add any music from the Apple Music library to your iTunes collection. This can be saved for offline listening.
Soția foloseste IPod shuffle la alergat. Sa își pună orice muzica pe el e un mare avantaj. Sa asculti offline era oricum un avantaj.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Se pare ca este si o versiune free of Apple music, radio si social features:
http://www.forbes.com/sites/amitchowdhry/2015/06/10/apple-music-will-support-offline-listening/2/

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Mă așteptam să aducă vorba (măcar) despre actualizarea noului Mac Pro.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

3 din 3
3