Am intrat in posesia unui macbook white mid 2010 de curand, si am de gand sa-i fac upgrade la memorie. El are 2 gb, si vreau sa-i pun 8.
Stiu ca modelul suporta 100% 16gb, insa momentan 8 imi sunt suficienti.
Un sfat, o idee, despre ce model as putea cauta? Am gasit ceva pe olx, insa numai pack-uri de 2x2, sau 1x4. Insa nu sunt sigur daca sunt compatibile, de aici si intrebarea
Un mic exemplu: http://olx.ro/oferta/memorie-ddr-3-fsb-1066-2x2-g-ID3paet.html#2afa97d35f
Memoriile din acel anunt sunt compatibile cu modelul tau insa sunt 2*2GB deci nu vei face upgrade. Tu trebuie sa cauti doar ram la 1066Mhz pentru acel model.
Am inteles, merci mult de sfat @Dot. In principiu, caut 2x4 gb ddr 3, insa din ce vad nu prea gasesc mare lucru. No names se mai gasesc, nu stiu daca sunt ok
Salut, in curand o sa am eu 2 x 4Gb DDR 3, 1333 MHz disponibile pe care o sa le scot dintr-un macbook pro de 13 de indata ce ajung in posesia noilor memorii. Daca esti interesat da-mi un mesaj privat si vedem ce se poate face. Spor!
Nu te limita la OLX, amazon, ebay , poti sa iei si noi din comert. NU stiu daca trebuie sa te limitezi la 1066, de obicei daca ii pui o memorie mai rapida dar compatibila va fi vazuta la viteza mai mica a sistemului. De obicei memoriile curente (mai rapide) sunt mai ieftine decat cele mai vechiute (mai lente) plus ca le poti revinde mai tarziu mai usor.
“Nu te limita la OLX, amazon, ebay wink, poti sa iei si noi din comert”
De fapt idee ea cauta si pe afara de obicei gasesti preturi mai bune dar mai ales modele care nu mai sunt de actualitate. Iar prin “la noi in comert” incercam de fapt sa iti spun sa cauti memorii noi la magazinele online nu doar site-uri de anunturi.
Pro ul 2009 da are alt cipset si merge ok cu 1066 si 1333, Pro ul 2010 face figuri cu rami de 1333,dar la MBW se schimba datele din ce am montat eu MBW merge ok si cu 1066 si cu 1333 indiferent de cipset (2009/2010)