Poate ma puteti ajuta aici. Am cautat de unul singur si nu am gasit, sper ca ma puteti ajuta voi.
Nu vreau sa mai dau bani pe un goPro, daca exista si asa ceva.
In primul rand trebuie sa te gandesti daca ai incredere ca iPhone-ul nu se va distruge in caz de accidente. Vezi daca gasesti unul sa-i pui o carcasa babana.
In al 2-lea rand, gasesti, cauta helmet mount iphone ( ex optrix hd )
Pentru generatiile de la 4 la 5 (incluzand s-urile) exista Hitcase: http://www.hitcase.com/
Eu am folosit la 5s unul, mai mult pentru tinut pe ghidon, decat pt filmat. Prietenii mei din Canada care mi l-au trimis le folosesc constant. am sa caut filmarile pe youtube si iti dau link. Pentru 6 plus nu exista si ownerul companiei spunea ca probabil nu vor face - omul e amic cu baietii mei din Canada.
Fara sa vreau sa spamez, eu vreau sa-l dau pe al meu - am trecut la 6 plus si cel pentru 5 sta in dulap; daca te intereseaza, da un semn pe privat.
Bottom line, eu ti-l recomand pentru ca este extrem de rezistent si am filmat si sub apa cu el - la ploaie nici nu se pune problema de waterproofness. Faza foarte tare cu el este ca merge pus pe monturile de gopro.
Cu placere. Oricat am incercat sa gasesc alte solutii, tinand cont de restrictii - waterproof, dustproof, anti soc - la ei am ajuns de fiecare data. Pt mine, faza ca se poate pune pe monturi de gopro e bonus, desi nu foarte folositor.
Daca mai citeste cineva pe aici si e interesat, Hitcase a anuntat o carcasa si pentru 6 Plus. Eu personal abia o astept, imi lipseste tare telefonul de pe ghidonul motocicletei.