New iCloud And photo
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Salut,
Am o problema destul de nasoala. iPhone 6 iPad mini 2, activat la ambele new iCloud. Ambele folosesc același cont iCloud , tel are 64 gb tableta 32. Problema: la un momendat nu se mai face sync la foto făcute cu telefonul pe tableta. Verific si mai era spațiu pe iCloud, de pe tableta încep sa șterg poze din ceea ce credeam eu ca sunt pe icloud drive sa mai fac loc. Foto capturate cu telefonul. Si aici problema gravă. S-au șters acele poze si de pe telefon!!! Cu vechiul iCloud aveai foto locale plus cele din Cloud , mereu ultimele 1000, acum cum naiba mai lucrează ? Când intri in foto nu mai fac diferența între ce este local si am zeci de Giga si rahatul de iCloud unde sunt doar câțiva.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

A fost anuntata shimbarea dar multi nu au fost atenti la ea

Acum ai totul pe iCloud daca optezi la asa ceva in setari,eu am marit spatiul la 20 giga contra 1 euro pe luna abonament

Pe Mac inca nu am fuzionat libraria Photos cu iPhoto pentru ca e urias am peste 32 de giga…daca fac curat il transfer in icloud si e mai safe acolo

Mult spatiu iau filmele slowmotion pentru ca sunt filmate cu 240 de cadre,si panoramele

In setarile de iCloud poti alege unde sa tii imaginile la marimea originala pe Mac sau pe iCloud

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, eu o sa ma intorc la setarea initial, eo ok buferul cu 1000 de poze. Daca imi place ceva facut pe telefon le salvez in computer/ipad daca nu se duc de la sine. Noua metoda nu face de cat sa bage banuti in buzanarele far fun ale lui apple. Microsoft ofera 30 GB gratuity fata dei cei 5 al lui apple plus ca si preturile de upgrade sunt mai bune.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si Solutia apple , pay us smile
Subject: Your iCloud storage is almost full.
Dear X,
Your iCloud storage is almost full. You are currently using 4.8 GB of 5 GB total storage.
Your iCloud storage is used to store your photos and videos in iCloud Photo Library. iCloud storage is also used to back up important device data and to keep your iCloud Drive and iCloud-enabled apps, like Keynote, Pages and Numbers, up-to-date across your devices.

To continue using these iCloud features without interruption, you can upgrade your storage plan from your iPhone, iPad, iPod touch or Mac.
iOS 8:
1)    Go to Settings and tap iCloud.   
2)    Tap Storage.   
3)    Tap Buy More Storage.   

OS X:
1)    Go to System Preferences and click iCloud.   
2)    Click Manage.   
3)    Click Buy More Storage.   

Important: If you exceed your storage plan, new photos and videos will not upload to iCloud Photo Library and your devices will stop backing up to iCloud. iCloud Drive and iCloud-enabled apps will no longer update across your devices.
Sincerely,
The iCloud Team

iCloud is a service provided by Apple. My Apple ID | Support | Terms and Conditions | Privacy Policy
Copyright © 2015 iTunes S.à r.l. 31-33, rue Sainte Zithe, L-2763 Luxembourg. All rights reserved.

Semnătură 

‹‹ Safari crash      Ipad mini 1 - ecran spart ››