are cineva o idee cum pot afla cine sunt useri din LAN care s-au conectat pe calculatorul meu cu username-ul si parola mea? Idea e ca Mail mi-a raportat ca un alt user foloseste baza de date de emailuri - incerc sa vad daca cineva s-a conectat.
Poti sa dai un copy/paste la raportul respectiv? Cel din care ai dedus ca altcineva iti citeste emailurile. Am o vaga banuiala ca nu este vorba de useri ci de clienti email ...
Nu-l mai am, din pacate. Idea e ca saptamana trecuta a disparut login.keychain - pur si simplu (am Yosemite). Am reinstalat ieri OSX (tot Yosemite), mergea perfect pana nu a zis ca “cineva sau ceva (client) foloseste baza de date si ca nu o poate accesa) - mesaj similar am avut cand a disparut login.keychain. Ma rog, am realizat, dupa restart ca au aparut inca doua conturi de email (pe MBP de acasa am 3 conturi de email in Apple Mail) iar la lucru folosesc doar unul din cele trei. Se pare ca iCloud mai nou le face sync - fara sa ma intrebe. Cum previn acest lucru?
Si da - ar fi fain sa pot vedea cine s-a conectat prin retea locala pe calculatorul meu - indiferent daca cu username-ul meu sau nu. Cand zic la lucru, ma refer ca conduc agentia de design si unii din colegi au parola si username de la Mac-ul meu. Nu stiu daca cuiva a trecut prin cap sa acceseze prin reteaua calculatorul meu.
Si aplicatia Mail ti-a raportat ceva de genul asta:
“Dear Modeus,
Your Apple ID (.) was used to sign in to iCloud via a web browser.
Date and Time: 19 April 2015, 3:44 PM
Browser: Chrome
Operating System: Windows
If the information above looks familiar, you can disregard this email.
If you have not signed in to iCloud recently and believe someone may have accessed your account, you should reset your password at My Apple ID (https://appleid.apple.com).
Sincerely,
Apple Support”
?
Enap 5, efect maxim in 6-8 ore in cazul in care esti hipertensiv.
Eu am renuntat la cafea