2 din 2
2
Pareri, Probleme si Vanzare rMBP mid 2012
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.04.15
Punk - 23 Aprilie 2015 06:42 PM

Nu stiu de mac-ul tau, e configuratie de top insa,
Pentru un Retina de 13’ configuratie standard, sigilat 4.000 lei.
Pentru un Air de 13 din 2013-2014 impecabil nu as plati mai mult de 2500-2700 lei, depinzand si de garantie.
Mac2sell nu e o estimare corecta.Ai putea sa-l pui in 5.000 de lei si vezi de acolo. Mai ales ca al tau are si anumite probleme.
Iar in legatura cu vanzatorul, singurul vinovat esti tu. Stiu cum e exuberanta din mom intalnirii, insa tu ai gresit ca nu l-ai inspectat suficient. La urmatorul mac, daca vrei iti pot lasa un mic ghid, informatiile din el le-am luat din mai multe surse, cu intentia de a le folosi in cumpararea unui macbook air. Pana la urma mi-am luat mini nou, dar inca e valabil smile

N-as numi chiar probleme… intr-adevar are chestia asta cu DUNGI COLORATE doar cand iese din standby…
care ar putea sa fie si de software… mai asteptam sa vedem cum e cu software-ul…
Probleme ar fi ca are un singur pixel mort(alb). Asta ar fi singurul punct slab al lui, in rest se misca impecabil, il ador… Dar nu am nevoie de configuratie de top, ca sa pot baga muzica la evenimente. Mi-a facut placere sa-l butonez, sa vizualizez filme pe el, HD FHD, ador rezolutia, care pot s-o maresc si sa vad mai mult pe ecran smile il folosesc la 1680x1050 e ideal ! smile
+Ca are baterie, incarcator original, nu am in schimb cutia si acte la el… dar nah. Tastatura si trackpad-ul functioneaza perfect - nu am avut niciodata probleme… ventilatia la fel… cu toata ca mi se pare deficitara din constructie, ca fapt divers sa iasa doar printr-o linie de 2-3mm aerul cald… nu mi se pare cea mai buna inventie, dar totusi aceste laptopuri nu au fost facute tip maraton, sa scoti fum din ele…

Da, m-am lamurit. Va multumesc pentru timpul si suportul acordat, si pentru sfaturi si IDEI smile
Orice alte opinii, sugestii, vorbe bune sau rele sunt bine venite.

2 din 2
2