salut, eu am un ipod video de 30 G de un an si nu am auzit de subtitrari…m-ar mira sa aiba la dimensiunea acestui display subtitrare…ced ca ai citi cu lupa.
no way…
Nu am iPod video, dar banuiesc ca se poate daca “printezi” subtitrarile pe film.
Zice iaru in Catavencu ca Handbrake poate s-o faca. Incercati si spuneti-ne si noua.
Mersi Altero. La asta ma refeream. Normal ca nu ma uit la filme pe ecranul iPod ului! Ci pe TV cu un cablu de 5 RONI. Nu am OS X acasa insa voi incerca la un prieten. Sau eventual imi iau un Macmini si il conectez la TV. Asa nu va mai trebui sa convertesc nimic.
eu pun subtitrarile pe ipod cu ffmpegX, e foarte simplu si se pot citi chir si pe ecranul ipod-ului (exista optiunea de a face literele de orice marime).
eu pun subtitrarile pe ipod cu ffmpegX, e foarte simplu si se pot citi chir si pe ecranul ipod-ului (exista optiunea de a face literele de orice marime).
Uite, vezi, incercasem si eu cu ffmpeg (dar demult, acum doi ani) si nu mi-a mers, de asta uitasem de programelul asta!
Ei, uite nici mie nu vrea sa-mi pună titrarea unui DivX la conversia ptr. iPod si asta pe timpurile noastre nu acum 2 ani cum spune “iaru”, spune-ne si nouă pas cu pas (opțiunile le-am activat dar poate imi scapă ceva)...merci anticipat!
Mie mi-a pus subtitrarile automat. Daca ai perian 1.0 si subtitrarea SRT, cand faci conversia din formatul original al filmului in formatul pt iPod, Perian decodeaza imaginile cu tot cu subtitrare, si rezultatul va fi un film cu subtitrarea inclusa. Mai simplu de atat nu se poate.
Mie mi-a pus subtitrarile automat. Daca ai perian 1.0 si subtitrarea SRT, cand faci conversia din formatul original al filmului in formatul pt iPod, Perian decodeaza imaginile cu tot cu subtitrare, si rezultatul va fi un film cu subtitrarea inclusa. Mai simplu de atat nu se poate.
A, si se vad f bine pe iPod, perfect lizibile.
Sa fiu bineinteles vreau sa fac convesia unui film DivX in in format iPod TV !
Ma bucur ptr. tine insa mie nu vrea sub nici un chip, chiar si pus manual subtitrarea
ffmegX e o bijuterie de soft, eu sunt un mare fan. Chiar daca nu e extrem de simplu de folosit, isi face treaba foarte bine; si mai e si gratis. Eu dau greu bani pe soft, dar astora le-am donat.