Vând Apple Watch Sport - blue
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

as new. 2500lei.

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Un obiect vechi de 3 zile e considerat nou; locul e la reclame. Mai pui un duplicat = cont suspendat.

NOU, NÓUĂ, noi, adj., s. n. 1. Adj. Făcut sau creat (relativ) de curând; care apare pentru prima dată.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.03.12

“Un obiect vechi de 3 zile e considerat nou” - e prima data cand aud asa ceva… Un obiect folosit 3 zile este second hand, fara exceptie. In cel mai bun caz poate fi “ca nou” cum incerca sa zica si omul de la bun inceput.

De aia te crucesti cand vezi “absolut nou”, “absolut sigilat” etc. Fratilor, nou inseamna nou si folosit inseamna folosit, chiar si pt 2 minute.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

stati linistiti, la banii aia nu cred ca intereseaza pe nimeni daca e absolut sau doar relativ nou

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

l-am vândut. mulțumesc.

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
haro - 29 Aprilie 2015 07:15 AM

“Un obiect vechi de 3 zile e considerat nou” - e prima data cand aud asa ceva… Un obiect folosit 3 zile este second hand, fara exceptie. In cel mai bun caz poate fi “ca nou” cum incerca sa zica si omul de la bun inceput.

De aia te crucesti cand vezi “absolut nou”, “absolut sigilat” etc. Fratilor, nou inseamna nou si folosit inseamna folosit, chiar si pt 2 minute.

Faci confuzie intre nou si sigilat. Un obiect desigilat ramane nou pana cand e folosit atat de mult incat isi pierde din valoare la revanzare (datorita timpului trecut sau uzurii). In nici un caz un obiect pus la vanzare mai scump decat pretul de achizitie, la 3 zile de la lansare nu va fi considerat un obiect second-hand pe macuser.ro

Nu incerc sa conving pe nimeni, poti sa iti pastrezi opinia opusa, dar daca vrei sa postezi un mesaj la vanzari, trebuie sa respecti regulamentul macuser.ro.

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/7626/

Secțiunile Vânzări și Schimburi sunt rezervate macuserilor ce încercă să-și vândă sau să schimbe un obiect proprietate personală, obiect pe care l-a folosit o perioadă de timp (vânzare/schimb second hand).
Orice obiect nou și/sau sigilat va fi vândut în secțiunea “Reclame pentru afacerea mea…”.
În aceste secțiuni nu își au locul anunțurile celor ce cumpără ca să vândă mai departe, cel mai adesea eludând plata taxelor vamale, a TVA-ului și a impozitelor aferente.
Aceste anunțuri vor fi șterse imediat fără preaviz.
La încălcarea repetată a acestei restricții, contul utilizatorului va fi suspendat pentru o perioadă minimă de 2 săptămâni.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Huk, intai de toate ne stim de mult. Am baut cafea impreuna, ti-am cumparat lucruri. Tii minte despre mine ca-s macuser sau bisnitar?
Apoi, oricat as vrea sa cred ca-i obiectul vechi de trei zile e nou, cumparatorul o sa spuna ca ceva ce eu am purtat nu mai e nou. E *ca* nou. As new.
E absolut irelevant ca care e motivul vanzarii sau pretul. Insa, ca ne stim de mult, iti marturisesc ca l-am vandut ca nu l-am mai vrut, desi il cumparasem pentru mine.
Cumparatorul a spus ca pretul e corect.
Se poate inchide topicul.

cu stima,
Dan

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
.Radu - 29 Aprilie 2015 03:02 PM

Huk, intai de toate ne stim de mult. Am baut cafea impreuna, ti-am cumparat lucruri. Tii minte despre mine ca-s macuser sau bisnitar?
Apoi, oricat as vrea sa cred ca-i obiectul vechi de trei zile e nou, cumparatorul o sa spuna ca ceva ce eu am purtat nu mai e nou. E *ca* nou. As new.
E absolut irelevant ca care e motivul vanzarii sau pretul. Insa, ca ne stim de mult, iti marturisesc ca l-am vandut ca nu l-am mai vrut, desi il cumparasem pentru mine.
Cumparatorul a spus ca pretul e corect.
Se poate inchide topicul.

cu stima,
Dan

Offtopic : Sounds like a date… smile

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

.Radu - te așteptăm in subforumul de Apple Watch să ne spui și nouă ce nu ți-a plăcut la el de te-ai decis să-l dai după 3 zile.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

.Radu, noi doi am baut ceai, in Piata Unirii smile
Mutat fiind la reclame, avem ocazia sa ne exprimam.
Fa-mi placerea si posteaza un produs de 4 zile vechime

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

N-am sters anuntul, l-am mutat in sectiunea potrivita. Unde numai macuserii vad anunturile. Un macuser a vandut altui macuser.

Am dat mai multe detalii despre cum am gandit nou sectiunea de vanzari. Nu vroiam sectiune de reclame, dar am fost nevoiti sa o facem, pentru ca macuseri vroiau sa vanda obiecte noi, desigilate si folosite doar cateva zile, si nu vroiam sa-i banam ca pe bisnitarii care isi castigau painea din anunturi gazduite gratuit pe macuser.ro (bisnitari care spre spre multumirea noastra sunt aproape inexistenti acum).

@.Radu: Nu mi-am permis sa te judec in nici un fel, e irelevant ce cafea am baut. Anuntul si-a atins tinta, n-ai de ce sa te plangi. O sa-mi vand in curand, un fitbit, doua macuri si un PkParis K1. Primele 3 sunt folosite ani sau luni, si o sa le pun la vanzari. Flash-ul e nou (schimbat in garantie si in tipla dupa 15 luni) si o sa-l pun la reclame. Asta e, nu cred ca am fost unfair cu tine. Cum zicea si Alexandru Cioba, uite avem si o discutie, nu numai anunt si o vanzare completata. Nu e asa de rau.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

P.S. @.Radu: dupa ce ti-am mutat anuntul la reclame, ai pus altul la vanzari. Nu cred ca e ok ce ai facut, dar n-am dat cu laserul; te-am avertizat sa nu mai pui din nou. Suntem toti cu joburi si familie, n-avem timp sa fugarim dubluri la vanzari.

Semnătură