Scrivener
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.01.07

Astăzi, avînd cîteva ore bune la dispoziție, m-am tot rătăcit pe net căutînd informații despre Mac OS X. Din pură întîmplare am dat peste $SUBJ și mi-am dat seama că am găsit ceea ce căutam de mult. Are toate facilitățile pe care le doream și chiar mai multe, dar peste 30 de zile bucuria se va termina. Mă întrebam dacă știți vreun alt program care să ofere parte din facilitățile celui menționat. $SUBJ nu costă prea mult și chiar l-aș fi cumpărat, dar nu am card capabil să facă plăți online. Ca să nu încalc regulamentul, am mai făcut-o odată, aștept sugestiile voastre în mod privat.
Multe mulțumiri și îmi cer scuze de lezarea unor sensibilități.

p.s. Venit din lumea Linux mă simt de multe ori frustrat de pierderea libertății dinainte.

Semnătură 

sînt dintre cei #@$!%$, cu principii…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Totusi… daca nici aici nu ai softuri free si solide la greu, unde in alt sistem de operare proprietar sa mai gasesti?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
lainic - 09 Martie 2007 04:26 AM

Astăzi, avînd cîteva ore bune la dispoziție, m-am tot rătăcit pe net căutînd informații despre Mac OS X. Din pură întîmplare am dat peste $SUBJ și mi-am dat seama că am găsit ceea ce căutam de mult. Are toate facilitățile pe care le doream și chiar mai multe, dar peste 30 de zile bucuria se va termina. Mă întrebam dacă știți vreun alt program care să ofere parte din facilitățile celui menționat. $SUBJ nu costă prea mult și chiar l-aș fi cumpărat, dar nu am card capabil să facă plăți online. Ca să nu încalc regulamentul, am mai făcut-o odată, aștept sugestiile voastre în mod privat.

p.s. Venit din lumea Linux mă simt de multe ori frustrat de pierderea libertății dinainte.

Linux poți instala și pe orice mac.
Filosofia Linux este complet diferită de a unui sistem proprietar.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
iaru - 09 Martie 2007 04:52 AM

Totusi… daca nici aici nu ai softuri free si solide la greu, unde in alt sistem de operare proprietar sa mai gasesti?

Nu spun ca nu exista si ca nu sint de calitate, dar boala opensource e destul de grea.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Cattus Thraex - 09 Martie 2007 05:04 AM
lainic - 09 Martie 2007 04:26 AM

Linux poți instala și pe orice mac.
Filosofia Linux este complet diferită de a unui sistem proprietar.

Stiu ca pot instala Linux pe orice Mac, dar, din pacate, Linuxul are destul de multe scapari la partea Desktop si tranzitia spre Mac am facut-o pentru Mac OS X (bonus are BSD in background). Stiu ca filosofiile sint diferite, dar e ca atunci cind iti amintesti de iubiri pierdute ce inca mai pastreaza in ele un farmec pe care cea prezenta nu ti-l poate oferi wink.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
lainic - 09 Martie 2007 06:15 AM

Stiu ca filosofiile sint diferite, dar e ca atunci cind iti amintesti de iubiri pierdute ce inca mai pastreaza in ele un farmec pe care cea prezenta nu ti-l poate oferi wink.

Of, bine spus! smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Astăzi nu m-am dat bătut și tot căutînd pe net am găsit o aplicație cu mult mai bună decît Scrivener și care are niște opțiuni la care nici nu mă gîndisem înainte - Jer’s Novel Writer și, pe deasupra, este aproape gratuită. Așa că mulțumesc celor care au vrut să mă ajute (methodine), dar pentru moment sînt fericit. Sper ca și mîine să fiu la fel wink

Semnătură 

‹‹ :: LICENTE ::      BSA ... ››