Bulina rosie?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 26.10.05

Dragi admini!  De cand s-a facut transferul la noul host, vad ca s-a renuntat la bulina rosie de semnalizare de topic nou sau topic reply. Diferentiem posturile prin nuante de albastru acum. Nu cred ca e cea mai buna varianta. Avem o pagina unde albastrul domina prin excelenta. Impactul vizual e mult mai scazut. Stropul acela de rosu inviora.  De ce oare, trebuie sa construim lucruri noi, mai putin performante ca cele vechi? Daca nu reusim sa imbunatatim, cel putin sa nu stricam ce avem. “If it works, don’t fix it!”,  zicea cineva odata. Sugestia mea este: sa se revina la vechea formula.

Semnătură 

“Experience is not what happens to you. It’s what you do with what happens to you!”
(Aldous Huxley)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

E o sugestie foarte buna, dar:
- ce se vede acum e template-ul default al Expression Engine, asa vine el, nu am inventat noi nimic;
- bulina rosie si tot restul lookului anterior era facut de Tudor, caruia si lui i-a luat luni bune pana le-a facut;
- noi suntem nestiutori in maruntaiele lui Expression Engine;
- doar Sergiu se mai pricepe si isi bate capul sa desluseasca, dar toate astea se fac in timpul liber;
- asteptam contributii din partea celor care se pricep si vor sa puna umarul.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Are dreptate altero. Si in plus, nu cred ca “floricelele” sunt esentiale aici. Eu de exemplu am sesizat o alta “problema”. Din punctul me de vedere. Anume ca de fiecare data cand scriu un “fast reply” ... apare bifata by default, in josul paginii, optiunea “Notify me via email when someone posts in this thread”. Daca as lasa-o bifata, s-ar umple casuta postala de mesaje precum ca bla bla bla. Nu ar fi mai bine ca acel checkbox, sa nu fie selectat by default ??? Si cine doreste sa fie “notificat” pe mail, sa dea un click ??? Daca nu cer prea multe si exista o majoritate de user aici care nu folosesc acea optiune ... decat sporadic sa zicem.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

refa-ti optiunile personale, in your control profile

[ Modificat: 09 Martie 2007 04:03 PM de dacuBurebista ]

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Multumesc dacule.
Era simplu daca citeam mai atent instructiunile de configurare. N-am facut-o evident. Lupu’ moralist ... stii la ce ma refer. Mea culpa ... this time wink