2 din 2
2
Apple atac la Spotify si Youtube, de ce sa ascultam free mai bine le dam lor banii :p
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11

E o vorba romaneasca: “cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia”. Apple nu produce muzica asa ca nu inteleg de ce “ii doare capul” de pierderile financiare ale producatorilor de muzica. E o atitudine jegoasa care imi aminteste de atitudinea ProTV care avea un interes cu Voyo. In loc sa ridice calitatea (as fi dat fara probleme 3 euro pe luna daca as fi avut ce vedea), au preferat sa atace concurenta.
In plus, toata muzica cumparate legal din iTunes nu o pot folosi pe playerul auto, ca ala nu stie decat mp3, wav, si flac. De ce as mai cotiza la Apple cand macar Amazonul imi vinde MP3?
Oricum, Apple are alte probleme mai mari. Dupa 4 ani de balaceala in universul Apple (desktop tableta si laptop), am decis sa trec inapoi pe Windows. Si din pacate nu sunt singurul din familie. Nu vinzi computere Apple, adio si muzica vanduta prin iTunes. Dar in loc sa se uite in curtea proprie, Apple e ingrijorata de capra vecinului…

2 din 2
2