1 din 2
1
Pont pentru service iPhone (display spart la iPhone 6 Plus)
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07

Salutare.
Am patit-o.
Mi s-a spart displayul (cred ca doar geamul) la un iPhone 6 Plus.
Daca ati patit-o in trecut si voi cu alte iPhoane si ati trecut cu bine de “moment” dati-mi si mie un pont pentru un service bun, in Bucuresti, preferabil in zona Drumul Taberei.

Multumesc.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

http://iphonedoctor.ro/iphone-6.html

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Multumesc, @Maclean.
Pfffuuu, 800 RON, dar nici nu pot spune “Scump, doamna scump, dincolo era mai ieftin” fiindca pe unde am mai cautat era chiar si mai scump.
Daca serviciile sunt ok, asta e.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

Iti recomand sincer sa eviti orice service neautorizat. Vei plati mult pe un ecran prost, in plus ai sanse sa te alegi si cu alte probleme.

Du-l in service la Regenersis sau care o mai fi oficial si ti-l schimba cu unul refub de la Apple contra unei sume, probabil undeva in jur de 1000 de lei. Macar poti sa-i suni si sa-i intrebi.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 23.03.09

În mod normal aș fi recomandat eustore.ifixit.com pentru piesă și eventuale șurubelnițe dar nu au ecran de 6 Plus.
Și la iphone doctor cred că ai remarcat că au ecran la 800 ron și ecran “original” la 1000.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

la 4 mi l-am schimbat singur, cost ecran 30$ from ebay scule de pe la munca. Dar la 6+ nu stiu preturile si nu stiu daca se mai poate sa til faci relative usor singur.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 21.08.09

Si pe mine m-ar interesa ecranul si butonul de home la un iphone 4. Scule am.
Daca le comand de pe ifixit.com sunt ok? Trimit si in Romania?

Semnătură 

MacBook unibody; Apple Magic Mouse; iPad 4 32gb
—————————
PowerPC G4
iBook G3 Resurected - caut jocuri pt el, educative pt copii
Power Macintosh 7600
Macintosh Classic II
—————————
Iphone 4 32Gb iOS 6 - codat Orange

Omu cat traieste tot invata si ... tot prost moare.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 21.04.12

Da, trimit si in RO, am comandat eu de la ei. Daca mi-aduc bine aminte, transportul a fost cam “piperat”.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Maclean - 06 Mai 2015 06:51 AM

Și la iphone doctor cred că ai remarcat că au ecran la 800 ron și ecran “original” la 1000.

Auci. Merci pt avertizare smile

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Epilog:

Intre 800 RON “ecran” si 1000 RON “ecran original” am ales la 1360 telefon schimbat cu unul nou,  la Regenersis, (avand un telefon luat de la Vodafone). Mi-au redus garantia la un an (!), dar daca mergeam la alt service, pierdeam garantia de tot.
A cam “durut”. Asta e.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08
ctzbz - 09 Mai 2015 02:38 PM

Epilog:

Intre 800 RON “ecran” si 1000 RON “ecran original” am ales la 1360 telefon schimbat cu unul nou,  la Regenersis, (avand un telefon luat de la Vodafone). Mi-au redus garantia la un an (!), dar daca mergeam la alt service, pierdeam garantia de tot.
A cam “durut”. Asta e.

a durut dar a fost decizia corecta.daca aveai ecranul spart presupun ca l-ai scapat , nu?asta inseamna ca si carcasa era afecata. indoita…zgariata…
in plus nu stii niciodata ce display-uri iti pun cei care au service-uri neaturizate…ma indoiesc profund ca sunt originale…chair exclud lucrul asta…nu vad de unde le-ar achizitiona.
dar,poate ma insel eu.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

neautorizate*

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 20.02.14

Scuze ca ma bag pe topicul colegului. Am si eu un i6 in service, pe garantie, pentru ca mi se vedea mai putin luminat in partea de sus a ecranului. Telefonul a fost lasat la iStyle Baneasa si s-au miscat ca ochiul mortului. Lasat sambata, abia joi am primit un fel de contract de la service cum ca sunt de acord sa platesc constatarea in cazul in care se gaseste cum ca defectul a fost cauzat de catre mine si nu face obiectul garantiei. Dupa ce l-am trimis in aceeasi zi, abia am reusit sa dau de ei la telefon si mi-au spus ca vineri 8 mai, urma sa imi ajunga cel nou. Am sunat la ei in a doua jumatate a zilei si mi s-a spus ca telefonul a venit cu un defect de fabrica si ca a fost returnat, eu acum ramanand sa astept dupa altul.
Acum ca v-am plictisit cu toata povestea asta…aveti idee daca telefonul schimbat va fi refurbished sau nou? Telefonul a fost cumparat de nou si avea aproximativ 6 luni. In alta ordine de idei, era mai bine daca il dadeam la asigurare?

Multumesc anticipat!

Semnătură 

Mac: MacBook Pro 13’’ (Late 2011), i5 2.4GHz, 8 GB RAM, 120GB SSD + 500 HDD (fusion drive), Yosemite
Phone: iPhone 6 64 GB, iOS 8

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Hitman - 11 Mai 2015 11:50 AM

Scuze ca ma bag pe topicul colegului. Am si eu un i6 in service, pe garantie, pentru ca mi se vedea mai putin luminat in partea de sus a ecranului. Telefonul a fost lasat la iStyle Baneasa si s-au miscat ca ochiul mortului. Lasat sambata, abia joi am primit un fel de contract de la service cum ca sunt de acord sa platesc constatarea in cazul in care se gaseste cum ca defectul a fost cauzat de catre mine si nu face obiectul garantiei. Dupa ce l-am trimis in aceeasi zi, abia am reusit sa dau de ei la telefon si mi-au spus ca vineri 8 mai, urma sa imi ajunga cel nou. Am sunat la ei in a doua jumatate a zilei si mi s-a spus ca telefonul a venit cu un defect de fabrica si ca a fost returnat, eu acum ramanand sa astept dupa altul.
Acum ca v-am plictisit cu toata povestea asta…aveti idee daca telefonul schimbat va fi refurbished sau nou? Telefonul a fost cumparat de nou si avea aproximativ 6 luni. In alta ordine de idei, era mai bine daca il dadeam la asigurare?

Multumesc anticipat!

din cate stiu eu , telefoanele refurbished.asigurarea unde o ai , la Orange?

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
cosmin mierlea - 11 Mai 2015 12:01 PM
Hitman - 11 Mai 2015 11:50 AM

Multumesc anticipat!

din cate stiu eu , telefoanele sunt refurbished.asigurarea unde o ai , la Orange?

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 20.02.14

Nu. Asigurarea este la o firma din Germania. Sincer nici nu mai stiu cum ii spune.

Semnătură 

Mac: MacBook Pro 13’’ (Late 2011), i5 2.4GHz, 8 GB RAM, 120GB SSD + 500 HDD (fusion drive), Yosemite
Phone: iPhone 6 64 GB, iOS 8

1 din 2
1