Partitionare eșuata Ajutor
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Caransebes
Macuser din: 26.10.11

va rog sa ma ajutati nu reusesc sa partitionez un hdd nou de 1T hitachii pe un macbook pro 2012 late pe Yosemite . Acum l-am cumparat si am yosemite pe usb iar cand ii dau din disck utility sa ii fac o singura partitie jurnalizata nu vreau mai multe imi spune ca partitionarea a esuat cu eroarea si nu trece nimic .... va rog sa ma ajutati !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eroarea fiind?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 05.02.11

Hardul este bun ? Este verificat?

Semnătură 

From Russia with love guy

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

da l-am cumparat nou l-am pus ca si extern l-am formatat jurnalizat gui verificat ok l-am montat din nou in macbook pro si acum nu pot instala sistemul imi spune coudt unmount hdd si nu pot nici din bootare de pe usb stick sa il formatez cand este in interior am itat mai am un hh ssd in locul cd pe care am instalat yosemite

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

acum cu hhd introdus am bootat cu cmd +R si daca dau sa fac partitia imi spune ca nu se poate demonta discul si daca dau instalare imi spune ca a survenit o eroare sa reincerc

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

`...deci, initial au fost 2 hardu-ri.,cel clasic hdd si unul ssd pus ulterior in locul cd-ului.Sistemul de operare a fost pe hdd sau ssd .AM INTELES CA ACUM   ai un ssd cu   OS Yosemite si un hdd nou de 1tb   care a fost formatat extern .... vrei sa il formatezi odata si sa instalezi un nou OS?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Normal eu as pune SSD primar in locul hardului original si hdd de 1tb pe cd.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

acum am doua harduri ssd in locul cdromului pe care am yosemite si un hdd hitachi de 1t pe care l-am formatat si partitionat extern pentru ca intern nu a functionat , vreau sa mut systemul de operare pe cel principal de 1t si sa folosesc pentru date pe cel de 250 ssd dar nu ma lasa sa formatez sau sa instalez imi da eroarea ca nu poate sa demonteze hdd de 1t deci nu il pot formata sau instala nici cu comd+r nici de pe stick

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

am avut doua ssd si unul a cedat dupa 2 ani si era sa pierd toate datele noroc ca le salvez pe icloud , ideea e ca nu pot sa fac nimic cu hdd de 1t si mai am un wd de 1 tera pe care fac il folosesc ca si time machine si nici pe ala in intern nu pot sa il formatez

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

Încearcă si așa : (bănuiesc ca nu-i place ceva cind se pun ambele HDD si ssd) pune HDD de 1 tb extern si instalează  un sistem nou pe el (trebuie sa meargă ) după aceea bagă-l înăuntru .De ce nu faci o clona a ssd pe HDD ?si selectezi apoi ca Sistem de boot HDD  
Încearcă aceste 2 opțiuni.
Succes

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

nu merge am observat ca nici copierea nu merge imi da eroare -50 cred ca o sa inebunesc am d hhd de 1t si nu pot sa folosesc niciunul