Omni Info
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.05.09

Salutare,

Am sa imi fac si eu reclama aici pentru o aplicatie pe care am facut-o de curand si pe care eu o consider utila (mai mult, sunt chiar foarte mandru de ea).

Pe scurt, Omni Info este adresata exclusiv pietei romanesti si este singura aplicatie care integreaza patru categorii de informatii de care oamenii au nevoie zilnic: Curs valutar si convertor, DEX, identificare firme dupa CIF sau nume, aflare cod postal.
Aplicatia este o incercare de improspătare a pietei aplicatiilor romanesti, de crestere a calitatii produselor destinate romanilor pe care le gasim in AppStore si, pe cale de consecinta, de sporire a increderii utilizatorilor din romania an astfel de produse.

Mai multe detalii pe http://www.omni-info.ro

Sunt curios de feedback-ul vostru.

Multumesc tuturor care-si vor aloca timp sa citeasca / raspunda la postarea asta.

O zi buna!

Semnătură 

It’s a question of mind over matter. I don’t mind, so it doesn’t matter

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10

Arata foarte bine. Felicitari! Dar sa stii ca nu toata lumea sta cu ochii pe piata valutara sau are de trimis ceva sau cumparat ceva pentru a sti codul postal, etc. Si cu siguranta nu e o nevoie zilnica raspberry Daca ai afaceri banuiesc ca e foarte utila. Pentru restul muritorilor, nu e asa utila smile

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Uiți de DEX smile)) Ai dreptate, nu este utilă zilnic pentru 100% dintre utilizatorii de iPhone, dar pentru ceilalți este. Cursul valutar este util pentru oricine are o rată, chirie etc. Există și fericiți care nu au așa ceva dar…deh. Mulțumesc pentru mesaj!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

Arata beton. Ca un plus de functionalitate, sa arati cel mai bun curs de cumparare/ vanzare al unei banci pentru Euro ar fi foarte util. Stii vorba aia, ” ce face romanu cand nu mai are bani? Schimba euro”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Heh, da, am încercat să contactez băncile. Nu sunt prea cooperante. Poate dacă voi face o masă mare de utilizatori vor sta altfel lucrurile.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Arata f bine. Cred totusi ca-i o greseala ca o aplicatie sa faca mai mult de un lucru

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu văd nicio greșeala in asta.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

In primul rand e greu de marketat o aplicatie care face prea multe. Apoi in geneal ideea iti da senzatia ca nu face niciun lucru bine. Apoi daca am nevoie doar de un lucru, dictionar spre exemplu, o sa caut o aplicatie doar cu dictionar.
Eu din 5 pagini de aplicatii folosesc doar 1-2 pagini, cand am nevoie de ceva care nu se afla acolo habar n-am daca se afla pe celelalte pagini si unde, gandeste-te ce s-ar intampla daca am dictionarul intr-o aplicatie numita omni info. Stiu ca ai vrea ca lumea sa fie legata de aplicatia ta dar eu nu cred ca se v-a intampla. Sper ca ti-ai pus ceva tracker ca sa vezi cat de des e folosita.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

In linii mari ai putea avea dreptate, doar ca lucrurile s-au schimbat in ultimii ani, oamenii prefera experiențele integrate (vezi Notification Center, Google now etc). Este mai greu de marketat, aici da. Dar poți face target-uri separate pe segmente. Informațiile au legătura unele cu altele: curs valutar cu cif si cod postal de exemplu intra împreuna in nevoile unei anumite categorii de utilizatori. In vremurile astea oamenii vor sa aibă acces rapid la cât mai multe, de aceea eu sunt convins ca lumea va lua aplicația si o va folosi. Nu merg pe principiul mai mult e mai bun ci pe mai mult si mai bun

Semnătură 

‹‹ Love & lock      Aplicatie IOS personalizata? ››