Am o problema de rezolvat cu petrecerea concediului,nu stiu unde mai exact ca sa indeplinesc datele problemei.
Noi doi mergem cu socrii sapte zile in concediu insa :
-ei nu se deplaseaza mult pe jos
-transportul fie cu trenul sau cu autocar
-locatie unde sa avem ce vedea intr-o saptamina cite ceva zilnic
-cazare decenta de trei stele sa zicem camere duble separate,nu departe de miezul lucrurilor si de atractiile zonei unde sa putem ajunge cu transport local
-relaxare,nu maraton preferam
-buget 2500 lei
Ma gindeam ca locatie un oras sau o zona turistica dar ambele sa indeplineasca conditiile.
Chestia e ca pina la inceputul lunii august trebuie sa gasim ceva potrivit si sunt in impas.
busteni,sinaia. ar fi de vizitat cascada urlatoarea (30min de mers pe jos prin padure, este poteca, dar spectaculoasa padurea). castelul peles, babele, crucea caraiman.
Salut. Urlatoarea suna bine si pt mine (nu ma deranjeaza sa ma plimb, mai ales prin padure), dar de unde incepe traseul? Am incercat sa dau de el odata, dar nu am reusit. Mercy!
ala e traseul, eu am reusit sa urc cu masina pana un “buza padurii”, chiar de unde incepe traseul de mers pe jos. am fost cu sotia si cu copilul de 2 ani in spate. ti-am zis, chiar spectaculor traseul si apoi cascada, izolata in mijlocul padurii… te cuprind niste sentimente..
Delta e scumpa pentru patru persoane(in doi am cheltuit pe 5 zile 1300 lei acum doi ani cu gazda nu stralucita si trei plimbari),valea prahovei e cunoscuta de noi..
Râpa Roșie la Sebes
Ghețarul de la Scărișoara - fantastic vara cand afara sunt peste 30 de grade
Cetatea Alba Carolina - renovata.. minunata
Cetatea Câlnic
Transalpina + Valea Frumoasei - absolut minunat
Satul Rimetea
Peștera Vânatarele Ponorului
Castelul Betlen Haller - Cetatea de Baltă
Cheile Rîmețului
masina nu se poate deloc deloc ? ti as recomanda dealul mamut cu pista de biciclete(trebuie antrenament) si zona de picnic unse se ajunge cu masina si parcul dendrologic unde poti petrece fara probleme o zi intreaga, de’ale guri sa ai la tine
Istanbul… daca esti pasionat de arta, istorie, religii, mincare si turism putin neconventional,
Atena (e plina de greci) daca esti pasionat de arta, istorie…