Buna seara,
De ceva timp, mai precis de o saptamana incoace in timpul utilizarii imi apare aceasta erroare (poza atasata) si sistemul se restarteaza. De la ce poate fi? Folosesc ultima versiune Yosemite 10.10.4 Public Beta (14E17e). Va multumesc
Sara buna,
Am si eu Kernel Panic pe un Apple MacBook Pro “Core i7” 2.3 15” Mid-2012 destul de des in ultimul timp.
De 5 ori am patit pe 10.10.3 Mac OS version:14D131 si de doua ori in 24 h pe 10.10.4 Mac OS version:14E17e.
Cele 7 Kernel Panic le-am avut in decurs de o luna.
Ce ma sfatuiti sa fac ?
Sa il trimit la Noumax pentru diagnoza ?
Maru’ este in garantie pana in 09.2015.
Alaturat, atasez cele 7 fisiere comprimate cu Kernel Panic.
Va multumesc anticipat, pentru orice idee sau sfat.
Poti verifica memoria pe alt aparat? Scoate-o din ecuatie pana sa trimiti la diagnoza.
Am reusit sa fac rost de Apple Service Diagnostic 3S150, care este pentru modelul de Mar pe care il am.
Dupa ce am rulat ASD OS 3S150, toate testele, inclusiv memoria, au fost Passed.
Concluzia este ca din punct de vedere hardware Maru’ nu are nimic.
Ramane softul care este *eine kleine shaizen* deocamdata, astept versiunea finala de 10.10.4.
Alaturat, atasez log-ul cu testele.
Cine are nevoie de ASD OS 3S150 (este numai pentru Merele mid 2012) trimiteti PM si il urc in Dropbox, are in jur de 2,8 GB.
Vad ca in continuare face la fel. Apare ecranul gri cu mesajul acela, se restarteaza iar in timpul boot-ului se mai restarteaza inca o data dupa care totul este ok. Am schimbat si memoriile. Mentionez ca ma instalate 2 SSD-uri Samsung. Sa fie oare de la ele? Am rulat testul online si totul pare ok.