cablu de alimentare Iphone 5 / mai ieftin, third party
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06

M-a căpiat de cap. E un [cenzurat] de cablu, al treilea în jumătate de an care se bușește.
A folosit cineva vreun third party, că nu-mi vine să mai dau încă un milion pe alt cablu de la pungașii ăștia ordinari.
E imposibil, crapă ca semințele.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Bistrita
Macuser din: 11.12.12

Dă-l drecu’, cum mama naibii crapă? Am 4 cabluri lightning dintre care doua au aproape 2 ani si sunt aproape intacte.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

„Crapă” e un fel de a spune. Cred că e ceva întrerupt în fir. Dacă-l țin într-o anumită poziție, încarcă.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Vezi la conectica.ro, sau sugestia lui Sergiu, de pe ebay.
Cablurile de la conectica sunt okay, ăla de povesteam eu că dă “accesoriu incompatibil” la sfârșitul încărcării era de fapt din cauza unui prelungitor usb.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

De la nu-mai-stiu-care update, nu imi mai merge nici un cablu 3rd party. Adica, ele sunt bune, dar daca le pun intre ifon si Mac – pupu, nu se intampla nimic. Daca leg ifonul la o baterie externa, cu aceleasi cabluri, merge OK. Deci au brick-uit astia de la Apple cablurile 3rd party (alea care nu le dau lor bani).

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

ce iaște ieftin = prost!

io, după 2 ani am aruncat cablul original de 5, si asta la folosit zilnic, prin masina, birou, casa….

mi-am luat tot unul de Apple…

Un cablu ieftin, se poate (cenzura) și face scurt și-ți mai arece ceva prin iPhone.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
interesantul - 16 Mai 2015 05:14 PM

ce iaște ieftin = prost!

Dar chiar despre cablurile scumpe vorbesc: despre cabluri originale Apple. E adevărat, primul m-a ținut aproape 1 an jumătate, pînă s-a deteriorat fizic vizibil. Al doilea a murit în prima lună. Pe ultimul l-am luat cu 100 de lei de la ditamai emagul.
Mclean, mulțam că mi-ai reamintit: am citit și eu acum ceva vreme postul lui Sergiu.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Nu ti-ar prinde mai bine un adaptor original Lightning to microUSB?
Nu e asa fragil si poti schimba cablurile microUSB dupa pofta inimii pe bani putini.
Chinezarii n-as folosi. Sunt niste mizerii.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Ar fi o idee. Deşi, ca preţ, dacă iau şi cablu microUSB to USB, mă duce tot acolo.

Vă mulţumesc tuturor pentru răspunsuri.

Semnătură 

.Logare humanum est.