2 din 3
2
Întrebări despre design-ul de site în Expression Engine
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Auzi, de ce n-ai pus tu mana sa faci unul mai de soi?
Am mai spus-o: nu are drept sa critice decat cine a participat. Si oricum, s-a discutat si rasdiscutat chestia asta. Hai sa trecem peste…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Comentariul va deveni pertinent in momentul in care o sa aflu ce creatie au facut graficienii (cei 7) ca sa pot sa le critic si eu munca. Public.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06

Deci toata tarasenia asta cu logo-ul e lucrata pe fata. Au fost logo-uri mult mai placute la ochi, mult mai cu stil, mult mai finisate, mult mai in tema, insa s-a ales unul care are un mar in loc de cap… Va rog mult (ma refer la “organizatori”) sa nu mai sustineti ca ACESTA a fost cel mai bun, pt ca e o ineptie.

Si, Altero, in loc sa te iei de mine ai putea sa imi multumesti ca am cerut special parerea unor profesionisti si am publicat rezultatul. Mie mi se pare munca in folosul comunitatii, nu critica nejustificata. Nu vreau sa fac logo, nu sunt atat de vechi si dedicat acestei comunitati incat sa imi dedic resursele, insa e o tara libera, si un forum liber, si avem dreptul la parere.

Nu am nimic cu nimeni, incep sa devin depedent de forumul asta, il citesc cu o nedescrisa placere, TOCMAI de asta imi pasa de identitatea lui, a comunitatii, si nu ma pot abtine sa zic tare si raspicat ca logo-ul e jenant.

Numai bine.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

te contrazici in termeni / daca-ti pasa, fa ceva constructiv… o propunere mica macar wink

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06
dacuBurebista - 13 Martie 2007 10:35 PM

te contrazici in termeni / daca-ti pasa, fa ceva constructiv… o propunere mica macar wink

pai am facut propuneri, ca orice alt user de pe acest sit. AM VOTAT -  Un vot foarte democratic, dar in urma caruia a castigat cel cu cele mai putine voturi.
si in plus, cand au aparut acele logo-uri post-alegeri, in mare parte foarte reusite, am comentat impreuna cu altii daca se pot razgandi granzii.. poate le iau si pe alea in considerare. Si drept raspuns am primit un topic closed. Ce altceva pot sa fac, sa imi dau foc in fata primariei?
Sincerva intreb: sunt eu nebun, nu va pasa voua, sau chiar logo-ul acesta a fost cel mai reusit din ce ati vazut aici?

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Iar ma amuz… smile

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

emilrus: fii atent la afirmatii!
daca nu tii minte bine, iti recomand sa recitesti topicurile: s-a explicat si modalitatea de votare, si proportia votului si nu ai comentat la vremea aceea
acum este tardiv sa faci pe suparatul, mai ales din postura unuia care nu a participat la munca aceasta

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 14.01.07

pînă și pentru băsescu există o procedură de suspendare din funcție și pentru un logo nu?

Semnătură 

sînt dintre cei #@$!%$, cu principii…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ca tot veni vorba de Base: nu e corect sa schimbi regulile in mijlocul jocului.
Atata timp cat nu au existat proteste la adresa concursului si a regulilor lui, orice discutie e fara rost. Plus ca e total jenant fata de foxigen, cel care a castigat la vot.

Cat despre afirmatii de genul “tarasenie” si “lucratura pe fata” - sa fie oare jigniri…? Ma mai gandesc.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator

Hai sa nu deturnam topicul asta, Sergiu alte reactii asteapta aici.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Cluj

Intervin si eu cu privire la design, e ok si daca vine un mock-up in photoshop /jpg, dupa care m-as angaja eu sa il tai in HTML/CSS.
Daca am timp, si traducere spre EE.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

E ok și un mock-up doar dacă JURI că dacă ieși câștigător îl duci până la capăt și nu ne lași pe mine & Dacu să muncim 3 luni tăind bucățele de jpg.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BÜKREŞ
Macuser din: 09.02.06

Imi este greu sa cred ca dupa ce vom avea un layout, membrii care cunosc programare nu vor vrea sa ajute la implementarea lui.

Semnătură 

Florin Hatmanu / Graphic Designer

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Cluj

Eu vroiam sa zic ca daca vine ALTCINEVA cu un mockup, ma angajez sa il tai in bucatzele red face
Acuma, daca mi-a dat nenea psergiu de lucru, ma apuc si de un mockup, ce sa fac…

Cand era deadline-ul ala? smile

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

18 martie…baga mare! smile

2 din 3
2

‹‹ Bulina rosie?      Anomalie ››