Salut am si eu un mac G5 si nu gasesc sa instalez un osx 10.4 am gasit ceva pe torent dar a mi scuipa dvd u afara , calculatoru are o problema cand al deschid ramane emblema de mac arata ca se incarca si asa ramane , de aceea as dorii sa reinstalez sistemu ,care ma puteti ajuta ?
Problemele pot fi mai complexe de la bateria pram la memorie ...cel mai ok este sa te conectezi cu un alt mac la el prin Firewire in target mode verifici sistemul ,salvezi si datele
sunt nou in domeniu tehnic apple ,sunt doar utilizator de softuri lucrez in logic pro si pro tools ,nu prea stiu cum sa instalez si nici nu gasesc osx u pt el stiu ca era 10.4 dar ce venea dupa cifra 4 numai stiu
In partea de sus a paginii macuser.ro este un link cu “Panou de control” - da click acolo
Pe pagina ce se încarcă, pe partea stângă, este o listă de link-uri. Dă click pe “Editează Profil”
Va apărea o listă cu câmpuri editabile. Scrie ceva în cel numit “Oraș” - poți să pyu ce vrei tu acolo, dar o valoare cât mai apropiată de realitate va ajuta pe macuserii din vecinătatea ta să te poată contacta și să te ajute la instalarea OS X de pe un CD/DVD Retail, nu de pe tot felul de imagini de Hackintosh luate de pe internet care nu sunt bootabile pe PowerPC.
Nu uita să apeși la sfârșit butonul “Actualizează” din partea de jos a ecranului.
Dă un reply aici odată ce ai completat.
Dacă stai în Carrolton, Richardson, Frisco, Allen sau Parker și astăzi vin la tine și rezolvăm problema. Dacă nu ești din Texas, or fi alți macuseri săritori prin preajma ta.